SzerzőBejegyzés
-
peter111Felhasználójancsessz wrote:Na szóval revovery telepítés. Beállítások/fejlesztői lehetőségek/usb hibakeresés pipa. Aztán futtatod a recovery telepítőt telefont akkor csatlakoztatod mikor ezt a szöveget írja ki, ha így sem jó akkor előtte gépen ctrl+shift+esc és bezárod az adb.exe-t. Aztán akkor csatlakoztatod a telefont mikor ezt a szöveget írja ki.
#rikxjeee: ezt meg sem hallottam
Köszönöm szépen a segítséget, holnap reggel megpróbálom.
peter111FelhasználóEzt írja ki a recovery telepítésnél.
You have selected Xperia SP, let’s go!
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started succesfully *
Ha várok nem csinál semmit sem.peter111FelhasználóSzia. Köszi szépen. És abban tudnál segíteni, hogyan tudok új rendszert feltenni? Próbáltam recoveryt telepíteni, de az sem sikerült. Tudnál segíteni, leírnád részletesen, mit, hogyan telepítsek hogy használható rendszerem legyen?
peter111FelhasználóA telefon bootloader ezt írja ki:
Bootloader unlocked: no
A telefont rootoltam és a superuser-t feltelepítettem rá. Kipróbáltam egy apk programot ami csak rootolás után működik és az is működik.
Valaki tudna segíteni hogy mit csináljak hogy a bootloader unlocked-nál az írja ki hogy ‘yes’?
[hr]
Annyiban valaki tudna segíteni hogyan tudok cyanogen módot telepíteni a telefonomra?peter111FelhasználóAz „S1 boot download” drivert nem akarja telepíteni.
Valaki tudna segíteni? Hogyan kell és mit kell telepíteni?peter111FelhasználóRecovery-t azt hogyan tudok telepíteni utána?
peter111FelhasználóRendben. Köszi szépen a segítséget. Ha sikerült vagy elakadok írok.
peter111FelhasználóTelepitettem
Mi a telepítés menete? Pontosan le tudnád írni?
Driver telpítésnél a telefont kell e csatlakoztatni?Ha igen, a telefont bekapcsolva vagy kikapcsolva kell csatlakoztatni?peter111FelhasználóTud valaki segíteni?
peter111FelhasználóWindows 7
peter111FelhasználóA drivereket azokat nem akarja normálisan feltelepíteni.
A drivereket hogyan kell feltenni?
A telefont rá kell csatlakoztatni vagy nem?
Ki kell kapcsolni a telefont vagy nem?
Melyik driver csomagot rakjam fel?peter111FelhasználóMiért tök jó?
Én annak a válaszát kérem aki tud segíteni.peter111FelhasználóUSB hibakeresést bekapcsoltam.
[hr]
Ezt is írja:
„error: protocol fault (no status)peter111FelhasználóKöszi szépen a gyors választ.
Nem sikerül, ezt írja ki:
„*daemon not running. starting it now on port 5037*
*daemon started successfully*”
Tovább nem megy.peter111FelhasználóSziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Gyári a készülékem (Sony Xperia SP5303), zárt a bootloader.
Új romot szeretnék telepíteni, és fel kellene tennem egy recoveryt. Hogyan kell? Telepítettem a flashtools-t és illesztőprogramokat, de nem sikerül.
Valaki részletesen leírná, hogy mit telepítsek és hogyan?
Előre is köszönöm
[hr]
A készüléket rootoltam. -
SzerzőBejegyzés