SzerzőBejegyzés
-
mate337Felhasználó
Persze, hogy megmarad. Sőt, ha rootolod a telefonodat, azzal garanciát veszítesz, és ha újratelepíted flashtoollal a telefont akkor újra van garid.
mate337FelhasználóPontosan ennyi a különbség, így több tárhelyet foglal. Meg esetleg más a bootanimáció.
mate337FelhasználóEgy leírást kell csak pontosan követni. Mi se tudással születtünk.
mate337FelhasználóAki esetleg benne lenne egy Z3c, Xiaomi Redmi Note 3 cserében, az írjon PÜ-t!
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
mate337FelhasználóHa azokban megegyeznek, amit te mondtál, akkor is az RR nyer, mert nagyon nagy a tudása. Tele van hasznos dolgokkal. Szóval az RR biztosan nem lassabb, de lehet hogy gyorsabb se. Max az animációk gyorsasága miatt tűnhet gyorsabbnak
mate337FelhasználóHasználtam 5.1.1 RR-t. A valaha volt legstabilabb és leggyorsabb rendszer amit androidos telefonon tapasztaltam. Futtattam az összes programot. Játszottam, instaztam, facebookoztam, snapchateztem egyszerre, de nem akart megakadni. Nagyon szerettem
mate337FelhasználóValaki, aki volt Z3C tulaj, írna nekem egy véleményt a telefonról?
mate337FelhasználóHa ekkora miui fan vagy, akkor cserélhetnéd a telefonodat egy Xiaomira. Ha snapdragon chipsetes Xiaomit veszel és 2016-nál öregebbet akkor bármikor használhatod cm-el.
mate337FelhasználóBandita, átolvastam néhány oldalt Jancsessz egyik linkjéből(lassan megy, mert lassú a mobilnetem). Annyi derült ki belőle, hogy nem valami gyors, rossz a ramkezelés, egy embernek volt a hálózattal gondja. Semmi olyat nem láttam ami a te gondod lenne.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
mate337FelhasználóHa ez a helyzet, akkor majd én átnézem
mate337FelhasználóEzt Z1 és Z2-őn is tapasztaltam. Gőzöm sincs miért lehet. Megnéztem XDA-n és ott se nagyon tudnak rá mit mondani.
mate337FelhasználóHát xda-n, ahonnan letöltötted nézd végig a fórumot, hogy mit írnak. Lehet van rá megoldás
mate337FelhasználóEz egyáltalán nem biztos. Fogalmam sincs, hogy a MIUI6 mennyire stabil. Lehet, hogy ez nálad portolásból adódó probléma és az is lehet, hogy csak újra kell telepítened és jó lesz
mate337FelhasználóEzek úgy tudom, hogy sok eszköznél a 7 és 7.1-ben hibák. A 7.2 changelogjában FC fixeket olvastam
mate337FelhasználóMit ír ki rá amikor nem indítja el?
-
SzerzőBejegyzés