SzerzőBejegyzés
-
mate337Felhasználó
Majko, én házibarkácsra gondoltam. Szervizen kívül nem gondolnám, hogy túl bölcs lenne neki esni.
Azt mondod vállalnak garanciát beázásra? A cordon? Egy szoftverhibára aligha vállalnak. Meglehet próbálni, az illető el lesz hajtva.mate337FelhasználóHátsó USB-vel, vagy másik USB-vel próbáltad?
mate337FelhasználóTuti hangerő le gombbal próbálod rádugni?
mate337FelhasználóNem hinném hogy más úton megoldható lenne. Esetleg újratelepítheted a telefont, de kétlem, hogy az segítene. Üvegfólia van rajta? Nekem akkor szórakozott. Bár a tied gondolom meghalt.
mate337FelhasználóPróbáltál másik flashtool verziót?
mate337FelhasználóÉn anno Z1C-t szedtem szét. Azt nem árt tudni, hogy a Sony nem vállal garanciát arra, hogy a telefon vízálló. Semmilyen esetben sem javítják így garin belül. Jól tetted, hogy szétszedted. Biztosan van baj az alaplapon? Ha az alaplapon baj van, akkor azt jobb hagyni. Vagy működni fog, vagy nem, de nem forrasztgasd, mert apró és érzékeny. Ilyenkor a szervizek is alaplapot cserélnek.
mate337FelhasználóMutatta a gép, hogy a driverek sikeresen települtek?
mate337FelhasználóStart menu/gépház/frissítés és biztonság/helyreállítás/újraindítás->hibaelhárítás/speciális lehetőségek/indítási beállítások/újraindítás-> billentyűzeten nyomd meg a 7-es számot.
Miután elindult a gép, telepítsd fel a telefon drivereit. Azzal amit leírtam kikapcsoltad a driver ellenőrzést, így feltelepülnek win10-re a driverek. Ha valami nem megy, szólj! Hajrá!
mate337FelhasználóÉn tapasztalatból mondtam, de mivel ez kb fél éve volt, valószínűleg igazad van.
mate337FelhasználóEz akkor lehet ha windows 8, vagy az fölötti verziót használsz(win8.1, win10). Erre is van megoldás. Ha az van amit mondok, akkor írom rá a megoldást. Ha win7, akkor próbálunk mást.
mate337Felhasználómate337FelhasználóKár, hogy a Sony nem gyárt ugyanakkora teljesítményű telefont kisebb méretben, mint anno a Z1, Z1c esetében. Azért beleférhetett volna +1 giga ram.
mate337FelhasználóAz összeset? Azért mondtam ezt, mert ha új firmware jött, akkor sose működött, de ezek szerint változtak az idők.
mate337Felhasználóilyet kivettek volna? Jól megnézted?
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
mate337FelhasználóPersze. 4.4.4-nél easy root tool, 5.0.2 kingroot, 5.1.1-nél pedig vissza kell tenni egy régebbi verziót, azt rootolni, recoveryt tenni és feltenni egy pre rooted firmwaret. Csináltam róla itt témát
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
-
SzerzőBejegyzés