SzerzőBejegyzés
-
mate337Felhasználó
Titanium Backup, root kell hozzá
Tapatalkkal küldve az én HTC One_M8 eszközömről
mate337FelhasználóAzért nézd meg, hogy nyitható e a bootloader. a T-mobilos telefonok többsége nyitható, bár nem tudom, hogy ez 2013-ra is érvényes-e.
Tapatalkkal küldve az én HTC One_M8 eszközömről
mate337FelhasználóEzt ha jól emlékszen cellahibának hívják. Újratelepítheted, hátha szoftver, de szerintem ebből egy akku csere lesz.
mate337FelhasználóAddig felhúzhatod, de egyébként tök felesleges még.
mate337FelhasználóMit nem? mindent amit az oldalon látsz, hogy a kernek támogat
mate337FelhasználóCsak ha egy wot blitznek esek neki, azt már nem bírja úgy a telefon, így jobban melegszik. Alapból nem viszi tökéletesen, és ha még a teljesítményt is vissza fogja, akkor még rosszabb.
mate337FelhasználóItt egy kernel: http://forum.xda-developers.com/xperia-z1/development/kernel-advanced-14-5-0-242-270-283-t3179101
Vagy recoveryből felteszed a kernelt, vagy a képfájlt bele teszed a fastboot mappába, és onnét csinálod.
mate337FelhasználóKell egy kernel ami támogatja az overclockot. Ha az fent van, akkor látod majd a további órajel lehetőségeket bármelyik CPU húzós appban
mate337FelhasználóÉs mennyire durva játékok azok?
mate337FelhasználóAz adreno 330 erősebb mint a powervr g6200. A sokkal erősebb CPU lehet az oka. A Z2 játékteljesítménye videókon is 30-40között mozgott. Az olvadós dolog pedig teljesen meggyőzött. Ha nem szólsz, akkor lehet rosszul járok.
mate337FelhasználóEgy szinten? Hát, eléggé megveri játszásban is. Míg nektek 28átlag fps van, addig nekem stabil 60. Az antutu valóban úgy mutatja, hogy hasonlóak. Bár a Xiaomi ram kezelése iszonyú pocsék.
mate337FelhasználóÉn most gondolkoztam azon, hogy a Xiaomit cserélem, de ahogyan körülnéztem, nincs az a telefon, ami azonos árban verné a Xiaomit. Pedig a Sony jobban tetszik, csak nem ér meg annyit. LG G flex 2-őt akartak érte adni, de azon nem nyitható a bootloader, és 2Gb ram van benne a snapi 810 mellé, ami úgy elsőre jónak tűnik, csak melegszik. Sajnos így nem veszek Z2-őt. Szomorú, pedig tetszik.
mate337FelhasználóHát ez pont elég érv ahhoz, hogy mégse kelljen ez a telefon. Köszi
A ragasztós dolog személyes tapasztalat?mate337FelhasználóValaki játszott Z2-őn wot blitzet full grafikán HD-n? Érdekelne hogy mennyi fps-el fut.
Milyen gyors a telefon gyári rommal? Megdöccen? Ha valaki próbált cm-et, vagy egyéb főzött romot, annak teljesítménye is érdekel.
mate337FelhasználóAkkor nem tudom mi lehet.
-
SzerzőBejegyzés