SzerzőBejegyzés
-
mate337Felhasználó
Vagy csak máshol kell keresned. Nem tűnhetett el.
Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
mate337FelhasználóHát ha Sonynál maradnál a középkategóriában akkor M5 dual. Olcsóbban kínából Xiaomi Redmi Note 3.
mate337FelhasználóAz internetbeállításokat letöltötted?
mate337FelhasználóMinden cserét a márkaszervizben végeznek. Esetleg GSM szervizekben megpróbálhatod. A hátlapot és akkut otthon is simán kicseréled.
mate337FelhasználóBeviheted nyugodtan. Elvileg foglalkoznak vele. Ha nincsen garanciáról papírod, akkor szerintem az úgy nem érvényes, kivéve ha ők nem tárolnak erről infót. Mi a telefon baja? Lehet szerviz nélkül is megtudjuk oldani.
mate337FelhasználóDe beviheted szerintem, max nem garanciálisan javítják. Hol vetted?
mate337FelhasználóMég csak most kapta meg a csúcskategória. Várj egy kicsit és megfogja kapni. Más gyártók nem igazán frissítik a középkategóriás telefonjaikat így. A Sony így is többet ad. Ha frissítést akarsz, akkor ott a Nexus vagy a HTC, de a Sony se rossz ilyen téren. Minden más rosszabb.
mate337FelhasználóHát ez még az enyém ami nem cseréli a tárhelyeket. Gőzöm sincs, hogy van e újabb, de mindegyik belassul egy idő után. Az lbl nem a legjobb.
https://mega.nz/#!fxpCzAxK!wpN_KERFRsxv_cjOmSMeRZqqpXAWtcIbmVl98x4Of8w
Tapatalkkal küldve az én m8 eszközömről
mate337FelhasználóRégebben volt ilyen gond, csak 5.0.2-vel. A mikrofon minőség javítását, vagy zajszűrését(vagy valami hasonlót) kapcsolj ki, és próbáld úgy.
mate337FelhasználóBootloadered nyitott?
mate337Felhasználófastboottal mi a helyzet? Van AOSP rom amit csak fastbootból lehet feltenni. De elvileg mennie kell a flashmodenak.
mate337FelhasználóHa frissítés előtt is ez volt a hiba akkor valószínűleg hardveres, bár egy flashtoolos megoldást még próbálhatnál. Törölt mindent a telefonodról?
mate337FelhasználóMinden Z1-hez kapott ragasztó kétoldalas. Az erőssége a lényeg. Ebayen annyi van, mint égen a csillag.
mate337Felhasználóotthon csináltam 5ezer ft-ból, vízállóság maradt, de ez szerintem ragasztó függő
mate337Felhasználója, hogy a lehetőséged megvan. Melyik rendszer? Elvileg ez szoftverhiba, vagy bug
Tapatalkkal küldve az én HTC One_M8 eszközömről
-
SzerzőBejegyzés