SzerzőBejegyzés
-
mate337Felhasználó
Akkor vársz, vagy használsz flashtoolt. A flashtoolhoz találsz segítséget a fórumon
Tapatalkkal küldve az én SM-N9005 eszközömről
mate337Felhasználóakkor kb 50 mehet?
mate337FelhasználóEbayen biztos, hogy van, de persze az nem eredeti. Nem fogsz rá Sony által gyártott fóliát kapni
mate337FelhasználóHogyan is történt a dolog? Mármint mi közben romlott el
mate337FelhasználóMásik flashtoollal próbáltad? A régiek stabilak
mate337FelhasználóMegpróbálhatod, de egyrészt nem fog működni(nagyon nagy eséllyel), másrészt rootolni kell hozzá. Viszont a topikot zárom, mert feleslegesen nyitottad. További kérdéseidet az Xperia M2 témában tedd fel, ott is válaszolni fogok!
mate337FelhasználóMondj egy kb árat és úgy tudok neked egy normális telefont keresni.
mate337FelhasználóPC companionnal próbáltad? Egyébként ha nem akarsz rá várni, akkor felteheted flashtoollal is.
mate337FelhasználóKérdésedet a Z3 topikban tedd fel újra, ezt zárom.
mate337FelhasználóÉs elvileg a driverek is jók. Ez akkor érdekes
mate337FelhasználóLenovo.. Hát, nekem nem tetszik, se kívül, se belül. Ha teheted qualcomm snapdragon chipsetes telefont vegyél, ne mediateket. Így persze ugrik az M5 és Xiaomi. A Mediatek se rossz, de a Snapdragonnal kicsit többre mész.
mate337FelhasználóHa nem mentetted akkor nem. Hát ha cm-el megy akkor oké, de a gyári már nem fog. Pár funkciót elveszítettél, és elvileg a zenelejátszás és fényképek minősége romlott, illetve már nem lesz x realityd vagy vivided.
mate337Felhasználóigen. Nyitott bl-nél elvesztek a DRM kulcsaid. Ha nem mentetted őket, nem fognak működni ez után.
mate337FelhasználóSony PC Companion(azt hiszem már frissítették). Meg van egy cucc ami szervizes, az az elrontott bootloadert is helyre teszi, viszont otthon nem hinném hogy ingyen elérhető.
mate337FelhasználóRedmi note 3 és m5 dual egyébként majdnem ugyan az. a Redmi note 3 talán erősebb is.
-
SzerzőBejegyzés