SzerzőBejegyzés
-
mate337Felhasználó
Neked főzött rom kell, mert kétlem hogy xperia S-re van gyári 5.0. Nem flashtoollal kell majd felraknod. Bootloader nyitás->root->recovery(vagy fastbootbol recoveryt tartalmazó kernelt)->recoveryből rom és google alkalmazások telepítése. Zip kiterjesztésű lesz a rom amit fel kell tenned
mate337FelhasználóNem csak Z3 Compactnak van ilyen baja. Z1c, Z2 stb.. A hátlapi ragasztó is gyakran elengedi.
mate337FelhasználóSajnos ahogyan a kínai telefonok piaca nő, úgy gyengül a Sony és más gyártók. Kétlem, hogy valaha is a régi lenne.
mate337FelhasználóKöszi, kiegészítettem.
mate337FelhasználóBootloader nem lehetett nyitva gyárilag. Esetleg nyitható volt gyárilag, vagy ha használtan vetted, akkor az előző tulaj nyitotta. A szerviz csinál ilyet. Elvileg GSM szervizek is meg tudják csinálni. Vagy ha nem mindegyik, valamelyik biztos.
mate337FelhasználóNem erre a fastbootra gondolok, hanem arra amivel a bootloadert nyitottad. A telefon nem rezzen, nem világít, semmi? Semmi apró jele annak, hogy bármi működne?
mate337FelhasználóHa nyitott a Bootloadered akkor elvileg minden megoldható. Fastbootból is van rom amit fel tudsz rakni. Mutass képet vagy logot a flashtoolról, ahogyan nem telepíti.
Tapatalkkal küldve az én SM-N9005 eszközömről
mate337FelhasználóNem teheted fel azokat, amik más modellszámmal rendelkeznek. Az ukrán és orosz romokat is felteheted, mert tudnak magyarul.
mate337FelhasználóViszont ha rendelsz egy kínai kijelzőt, ott már tényleg az üvegen lesz.
mate337FelhasználóNem rossz, csak kicsit eltér az Android alapelvétől
mate337FelhasználóEgyébként valami kevésbé fapados szervizben lehet megtudják oldani a z1 gondot
mate337FelhasználóPersze, tipikus Z1 Compact hiba. Rossz az akku, cserélni kell
mate337Felhasználówipenál mindent, excludenál semmit.
mate337FelhasználóPersze, nekem Xiaomim volt, és szépen ment, csak hát mint kiderült, nem vagyok miui fan.. Ha qualcomosat akarsz, akkor az dragabb szerintem. A Mediatek se lehet rossz neked.
mate337FelhasználóKínából tudom erre a legjobbat mondani. Xiaomi Redmi note 2. Most van kb 40körül, csak ugye várni kell rá.
-
SzerzőBejegyzés