SzerzőBejegyzés
-
mate337Felhasználó
Igen nyitva volt. Tapasztalatból mondtam. Ha ez idő közben megváltozott volna, akkor mondjuk azt, hogy régen zárta, már nem. Bár azért én megnézném
mate337FelhasználóHa a TA partíciót vissza rakjuk a telefonra, az zárja a bootloadert.
mate337FelhasználóMegnéztem egyik nap ezt a telefont. Valóban szép, de nem tudnak annyira újat felmutatni mint az X10 mini pro idejében, vagy a Z család kezdetekor. Ez nem tűnik járható útnak
mate337FelhasználóProci? Hát ilyen proci bajról én még nem hallottam, de ha ő mondja…
mate337FelhasználóEz nálam is így volt/van, nem csak mm-nél és nem csak Sonynál. Androidon és iOS-en is.
mate337FelhasználóNekem egyáltalán nem jelenítette meg, ez wifi probléma volt.
mate337FelhasználóUgyan ezen a telefonon állítottad még be azokat a képeket? Küldenél képet, hogy hogyan néz ez ki?
mate337FelhasználóLassan eljutunk oda, hogy csak a legfrissebb droid verziókon nincs szükség ezekre. Csak malware van, de az pont elég idegesítő.
mate337FelhasználóHa fel van oldva a kijelző és fölé nyulsz és akkor csinálja akkor érzékeny és rossz. Viszont egy szoftverfrissítéssel nyugodtan megpróbálkozhatsz. Az sose árt és az esetek többségében a problémádat is megoldja. Flashtoollal csináld, van leírás róla a fórumban. Ha valami nem megy akkor írj ide és segítek!
mate337FelhasználóDe igen. És ebből a hibából mindig cellahiba jön ki.
mate337FelhasználóCellahibás is lehet az akku, pont ezt kell csinálnia ilyenkor. Telepítsd újra megint, és választ kapsz a gondodra.
mate337Felhasználókolozsi, az apró porszemek is karcolnak. Nem asztalos vagy, vagy valami hasonló? Ez egy jó oka lehet.
mate337FelhasználóA GSM szervizek általában tudnak. Vidd be néhányhoz, gyorsan végeznek vele.
mate337FelhasználóMert új a firmware. Downgradelned kell, és azt rootolni, recoveryt telepíteni és arra rakni a prerooted firmwaret
mate337FelhasználóAttól mèg az a gyártótól kerül oda Max több szemét van a rendszerben
-
SzerzőBejegyzés