SzerzőBejegyzés
-
mate337
FelhasználóIgen nyitva volt. Tapasztalatból mondtam. Ha ez idő közben megváltozott volna, akkor mondjuk azt, hogy régen zárta, már nem. Bár azért én megnézném
mate337
FelhasználóHa a TA partíciót vissza rakjuk a telefonra, az zárja a bootloadert.
mate337
FelhasználóMegnéztem egyik nap ezt a telefont. Valóban szép, de nem tudnak annyira újat felmutatni mint az X10 mini pro idejében, vagy a Z család kezdetekor. Ez nem tűnik járható útnak
mate337
FelhasználóProci? Hát ilyen proci bajról én még nem hallottam, de ha ő mondja…
mate337
FelhasználóEz nálam is így volt/van, nem csak mm-nél és nem csak Sonynál. Androidon és iOS-en is.
mate337
FelhasználóNekem egyáltalán nem jelenítette meg, ez wifi probléma volt.
mate337
FelhasználóUgyan ezen a telefonon állítottad még be azokat a képeket? Küldenél képet, hogy hogyan néz ez ki?
mate337
FelhasználóLassan eljutunk oda, hogy csak a legfrissebb droid verziókon nincs szükség ezekre. Csak malware van, de az pont elég idegesítő.
mate337
FelhasználóHa fel van oldva a kijelző és fölé nyulsz és akkor csinálja akkor érzékeny és rossz. Viszont egy szoftverfrissítéssel nyugodtan megpróbálkozhatsz. Az sose árt és az esetek többségében a problémádat is megoldja. Flashtoollal csináld, van leírás róla a fórumban. Ha valami nem megy akkor írj ide és segítek!
mate337
FelhasználóDe igen. És ebből a hibából mindig cellahiba jön ki.
mate337
FelhasználóCellahibás is lehet az akku, pont ezt kell csinálnia ilyenkor. Telepítsd újra megint, és választ kapsz a gondodra.
mate337
Felhasználókolozsi, az apró porszemek is karcolnak. Nem asztalos vagy, vagy valami hasonló? Ez egy jó oka lehet.
mate337
FelhasználóA GSM szervizek általában tudnak. Vidd be néhányhoz, gyorsan végeznek vele.
mate337
FelhasználóMert új a firmware. Downgradelned kell, és azt rootolni, recoveryt telepíteni és arra rakni a prerooted firmwaret
mate337
FelhasználóAttól mèg az a gyártótól kerül oda
Max több szemét van a rendszerben
-
SzerzőBejegyzés