SzerzőBejegyzés
-
mate337Felhasználó
Szia! Nos, amennyiben a telefonod még reagál bármire is, semmi sincs veszve. Neked nem PC Companion kell, hanem flashtool, amiről valószínűleg leírás is van a fórumban, de ha nincs, akkor majd én csinálok. Nézz utána, ha nem találsz a telefonodhoz firmwaret(ezt is flashtoolból lehet letölteni), vagy ha a telepítés egyik menete nem tiszta(akár több), akkor szólj, és összeszedek neked mindent. Addig is hajrá!
mate337Felhasználójancsessz wrote:Meg kell tanulni. Sony nem dolgozik időre, de még mindig jobb androidot adnak ki, mint a Samsung.Ez így volt 2015-ig. Ezzel mostmár vitába szállnék. Próbáld ki a középkategóriás telefonjaikat. Semmi gond. Csúcskategóriára is gyorsabb rendszereket dobtak ki. Stabilak. Elfogult voltam a Sony iránt, de a tapasztalataim mostmár mások, és simán ajánlom akár a Samu alsó/középkategóriát is, mert valóban nem rosszak. Elismerem, hogy az elmúlt években pocsék minőséget tettek le az asztalra, de az s6 edgel megtörték a jeget. Persze a Sony is jó, csak ideje lenne annyi ramot rakni a telefonjaikba mint mások, valami újat vinni a külsőbe. A Samsung után a Sonyt ajánlanám. De ha nem hiszed, hogy megtanultak rendszert készíteni, akkor próbáld ki magad.
mate337Felhasználólinuxxal talán a legjobb elérni pl a fastboot módot, de örülök, hogy egy linuxossal több van a fórumon.
mate337FelhasználóHmm. Előfordult már, hogy egy új flashtool frissítés okozta azt, hogy nem tudtunk telepíteni. Ahogyan elnézem a changelogot, most rakták bele a Nougat támogatást. Nem csodálkoznék rajta ha a flashtool lenne buggos.
mate337FelhasználóNem szeretnék nagyon bele szólni abba amit tenni akarsz, de azért tanácsnak leírom. Ne vidd a szervizbe a Sony telefonodat, ha tudod, hogy nem biztos a hardveres hiba. Ne küldd vissza a telefont, mert nem fognak vele semmit se kezdeni, csak magadat fosztod meg a telefonodtól. Várj a következő frissítésekig, hátha jobb lesz. Más most nem nagyon segíthet. Érthető a problémád, mert te nem ezt vártad a pénzedért, de légy türelmes, valószínűleg lesz eredménye. Ha további frissítésekkel se javul, akkor kérd meg őket, hogy ebben az árkategóriában választhass egy másik telefont. Nem tudom hol vetted, de néhány helyen biztosan van ilyen lehetőség. Érdemes megpróbálni.
mate337FelhasználóHa nagy probléma és nem oldódik meg, akkor az előző verzió vissza rakása is megoldható.
mate337FelhasználóLehet, hogy ennek inkább nyitnánk egy telefonos topicot. a 3 piros LED villanás azt jelenti, hogy az akku le van merülve. Kétlem, hogy szoftverhiba, de azért ejts egy szoftverjavítást a Sony PC-s szoftverrel, vagy flashtoollal. Valami akkuval kapcsolatos hiba lehet, ez pedig szerviz. Ha már nincsen garid akkor otthon is megpróbálhatod kicserélni
mate337FelhasználóAttól még vissza lehet zárni, hogy nincsen TA mentés, csak éppen felesleges, mert teljesen gyári állapotod nem lesz. Bár gondolom valami hasonlóra gondoltál
mate337FelhasználóMilyen módszerrel próbáltad és hányas droidot?
mate337FelhasználóElőfordulhat hogy percekig tart míg az igo gps jelet talál? Wifivel rásegítetten, utána ment. Ha esetleg nem lenne wifi továbbra, akkor biztosan lesz jelem, csak idő kell?
mate337Felhasználó5.1.1-es rendszer van rajta? Akkor igen
mate337Felhasználózsiga68, ahogy látom te nagyon otthon vagy a navi témában. Kellene nekem egy biztosan OFFLINE működő igo navigáció HD kijelzőre magyar, osztrák és német térképpel. Honnét tudnám ezt beszerezni? Próbáltam sygicet, de nem talált GPS jelet. A playről szedett igo az működik, viszont 7 napig csak. Ebben kérném segítségedet
mate337FelhasználóAzt mondom amit tapasztaltam és amit láttam. Gondolom részben biztonsági oka is van, hiszen ez a része a telefonnak nem sérülhet. Meg ha belegondolsz, hogy a nyitás egyenlő a TA partíció vesztéssel, akkor ez fordítva miért ne lehetne így?
mate337Felhasználó„If you have a warranty issue you should restore your TA parition (which will relock your bootloader and restore DRM keys) with Backup TA.”
Ez pontosan azt jelenti hogy a restore fogja zárni.
mate337FelhasználóBiztosra veszed?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2642081Ezek szerint jól emlékeztem. Ha XA-t csak nyitott bootloaderrel lehet rootolni, akkor nyitjuk a loadert, megy a kernel, ezzel a recovery, abból tesszük fel a supersu zippet. Ez után vissza a kernel és nyugodtan zárhatjuk. Ettől még a TA restore elvileg zárja, vagy zárta.
-
SzerzőBejegyzés