SzerzőBejegyzés
-
mate337Felhasználó
A régebbiek nem voltak ennyire túl bonyolítva. MIUI 7 után már mindenhez engedélykérések kellenek, állítgatni kell az alkalmazás engedélyeket, hogy néhány dolog működjön. Minden adatodat kiküldi egy szerverre, ami nekem azért baj, mert nem a google szervere. Múltkor addig nem engedett letölteni amíg nem engedélyeztem azt, hogy kiküldje a böngészett oldalak linkjeit amiket néztem egy szerverre, kínába. Ez engem nagyon idegesít. Meg persze nem módosítható olyan szinten, mint a sima android. Törölsz egy jelentéktelennek hitt alkalmazást(pl valami security), és gyakorlatilag az egész rendszer romba dől. Az egész MIUI egy olyan irányba ment el, ami ellentétes az androiddal. Xiaomi telefonon használok miuit, de csak addig amíg nem kapom meg nyitásra az engedélyeket. Egyébként is, tele van hibával.. Addig én se hittem, hogy ez rossz, amíg nem használtam, de amikor rá vagyok kényszerítve a telefon miatt, meg lehet unni a sok hülyeségét. Persze sok embert ezek nem zavarnak, mert valóban egy szép rendszer, már csak azért is mert az iOS-re hasonlít, ami nekem eléggé bejön és a többség elégedett így, én meg nem. Ez az én véleményem, ettől függetlenül nektek tetszhet a sok negatív tulajdonságával együtt. A hibákon az FC-ket, néha nem állítható a háttér és hasonlókat értem. Sok apró dolog, amiből elege lesz az embernek, és ezek mind a MIUI hibái, amiket javítanak, viszont az engedély, és az adataid kiküldése sajnos megmarad, és tovább fokozzák… A legjobb hiba eddig ami MIUI alatt ért az a híváskezdeményezésnél kapott FC. Ez nem is lenne probléma, mert más alkalmazás is van erre, na de annak meg engedély kell, meg alapértelmezettség. Fél órát szórakoztam vele, amíg le tudtam lőni a gyárit és mindent beállítottam az új appnak. Na ez nagyon tetszett benne.
mate337FelhasználóMiui? Ha tehetném nem használnám. Jobb az alap droid
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
mate337Felhasználórikxjeee, ott van a linkemben a te linked. Benne van az utasításban. Nem találom a nem igazságot
mate337FelhasználóAmit én linkeltem az ezt is magába foglalta. Nyilván nem linkeltem volna ha nem jó….
mate337FelhasználóA KK-n még csak választható az ART, viszont 5.0.1 és magasabb androidot futtató telefonon ART futtatási környezet van. Már ez helyettesíti a Dalvikot, ezért nem megy az xposed, viszont erre van megoldás, gondolom azt próbálod és az nem megy.
én ezt találtam: http://forum.xda-developers.com/xposed/super-alpha-posted-permission-xposed-t3072979
mate337FelhasználóÍrtak petíciót, hogy a Z1 és Z1 Compact is kapja meg, bár szerintem annyit ér mint SP-nél. A lényeg, hogy Z1/Z1C és előtti telefonok nem kapnak M-et
mate337FelhasználóWin7-en a fastboot mappában shift+jobb click->parancssor indítása itt
mate337FelhasználóEz nem rossz, de ha leszedted a védő réteget, akkor mostmár sérülékenyebb, nem? Bár jobb mintha rondán fényképezne
mate337FelhasználóHangzás tekintetében szerintem a P8 nyer, mivel annak nincsen szigetelve a hangszórója. Az aqua meg vízálló. Ha tudsz vigyázni a telefonra akkor P8, de a hangzásról érdemes lenne tesztet nézni, mert én az eddigi Sony telefonok alapján mondom ezt.
mate337FelhasználóMég a 6.0 után is kaptok romot. A következő telefon aminek a támogatása megszűnik az a Z2 lesz.
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
mate337FelhasználóHuawei P8 jobb vétel lenne
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
mate337FelhasználóAz a vírus ne érdekeljen. Telefonon engedd, hogy csinálja a dolgát, gépen pedig kapcsold ki a vírusírtót. Nem vírus, semmi baja nem lesz a készülékeidnek.
mate337FelhasználóEz a könnyebbik része. Kiegészíted root és recovery telepítéssel?
mate337FelhasználóFrissítettem a hozzászólást. Bele raktam leírással egy olyan ROM-ot ami szerintem a legjobb. Aki gondolja próbálja ki
mate337FelhasználóVolt idő amikor szívesen megvettem volna, aztán bele gondoltam, hogy ez melyik zsebembe férne el.. Az biztos, hogy élmény lehet vele játszani, böngészni.
-
SzerzőBejegyzés