SzerzőBejegyzés
-
light1994Felhasználó
Sziasztok.
A következő problémával találkozott már valaki?A legújabb gyári rendszert használtam prerootolt változatban és egyszer csak leállt a kamera, nem akart fókuszálni többet se az előlapi se a hátlapi és így képet sem készít, próbáltam több kamera szoftverrel is.
Feltettem a gyári romot újra root nélkül úgy meg működik, viszont amint rootolom a kamera leáll.
Csak a legújabb szoftverrel.
Azért furcsa mert eddig ment és egyszer csak leállt és azóta nem megy.Valaki valami megoldást tud rá esetleg?
Előre is köszönöm
light1994FelhasználóTöltsd le az Xperia Companion-t és próbáld meg vele a szoftverjavítást.
light1994FelhasználóPróbáld meg a gyári visszaállítást vagy ha az se jó akkor rakd újra a szoftvert gépen.
light1994FelhasználóÉn folyamatosan játszok a Z2-mön és semmi baja nincs. Néha melegszik kicsit, de a hátlapnak semmi baja.
light1994Felhasználóbandita1981 wrote:Milyen programmal tudom a CPU órajelét húzni? Mert amiket a playröl szedtem el azzal nemsikerült!
Meg meddig lehet húzni?Ahhoz nyitott bootloader és olyan kernel kell ami támogatja. Gyárilag lehetetlen húzni!
light1994FelhasználóHa leírod hogyan nézzem meg hogy mennyi fps-em van ránézek
light1994FelhasználóMajko wrote:Semmit nem ír ki. Feltelepül, de sem az elfordulás sem a duplakoppos alvás nem megy. Mondjuk lehet köze van ahhoz, hogy z2 mm beta romban a duplakoppos ébresztés sem működik. Bár ettől még az elfordulásnak kellene mennie.Nekem is Z2 MM beta van fent és megy a duppla érintéses feloldás és lezárás is a kezdőképernyővel csak egy csomó gyári widget nem jelenik meg és nem tudom kitenni….
light1994FelhasználóAndroid 6.0.1 Marshmallow beta rendszer Xperia Z2-n
-
SzerzőBejegyzés