SzerzőBejegyzés
-
bandita1981Felhasználó
Milyen rom van rajta?
bandita1981FelhasználóMeddig húzhatom az óra jelet a maximum 2.419 most 2.266-on van
bandita1981FelhasználóMáté337 wrote:Itt egy kernel: http://forum.xda-developers.com/xperia-z1/development/kernel-advanced-14-5-0-242-270-283-t3179101Vagy recoveryből felteszed a kernelt, vagy a képfájlt bele teszed a fastboot mappába, és onnét csinálod.
Sikerült!!!Köszönöm a segítséget!!!Mit lehet még csinálni hogy a bootloader nyitva van?
bandita1981FelhasználóMáté337 wrote:Kell egy kernel ami támogatja az overclockot. Ha az fent van, akkor látod majd a további órajel lehetőségeket bármelyik CPU húzós appbanÉs tudnál ebben nekem segíteni?
http://forum.xda-developers.com/xperia-z1/development/rom-dstrikerz1-kai-rom-1-0-t2928666
Ez a rom van fent!bandita1981FelhasználóNyitva van!
bandita1981FelhasználóMilyen programmal tudom a CPU órajelét húzni? Mert amiket a playröl szedtem el azzal nemsikerült!
Meg meddig lehet húzni?bandita1981FelhasználóMajko wrote:Nyitva van, de mivel közkincsé tetted az imei számod ezért én a helyedben azonnal törölném a képeket.Igazad van!Köszi hogy szóltál!el is felejtettem!
[hr]bandita1981 wrote:Javítottam!!!
bandita1981Felhasználóbandita1981FelhasználóMár elgondolkodtam rajta!Csak most nem állok úgy anyagilag!Xiaomi Redmi Note 2 én erre gondoltam!
bandita1981FelhasználóMáté337 wrote:Bandita, átolvastam néhány oldalt Jancsessz egyik linkjéből(lassan megy, mert lassú a mobilnetem). Annyi derült ki belőle, hogy nem valami gyors, rossz a ramkezelés, egy embernek volt a hálózattal gondja. Semmi olyat nem láttam ami a te gondod lenne.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Köszönöm Máté337!Nem tudom hogy a többieknek mi a bajuk vele, de nekem jól muzsikál!Az egyik dolgot sikerült orvosolni! De az újabb verziójú appot nem!De elvagyok a régebbivel is! Köszönöm a segítséget!
bandita1981FelhasználóKöszi Máté337!
bandita1981FelhasználóAz a baj hogy az angol nem megy! De azért kösz!
bandita1981FelhasználóFeltettem a Miui 6-t! Ugyan az a helyzet! Nem lehet ezt az alkalmazás problémát valahogyan megoldani! Nekem nagyon tetszik ez a rom, csak ez az alkalmazás bugja ne lenne!
bandita1981FelhasználóAkkor ez nem orvosolható?Ha felteszek egy Miui 6-ot akkor ezek a problémák nem lesznek? Csak azt nem tudom hogy van Z1-re Miui 6!?
bandita1981Felhasználó -
SzerzőBejegyzés