SzerzőBejegyzés
- 

attila0095 Felhasználóigen csak bootlop lett flashtoolal raktam rá de még semmi attila0095 Felhasználóattila0095 FelhasználóFent van, amúgy ez cynogen módos 6.0? attila0095 FelhasználóSzia 
 Igen az
 Botloader nyitva és rotolt isattila0095 FelhasználóIgen botloader nyitva rotolt attila0095 FelhasználóSziasztok z1 compact ra hogy lehet rávarázsolni a 6,0 át? Youtube-on láttam de nem igazodok ki rajta attila0095 FelhasználóÉs ebben van magyar nyelv? Próbálta már valaki? attila0095 FelhasználóSziasztok nem tudjátok hogy kijöt e már a 6.0 frissités aquára? attila0095 Felhasználóattila0095 wrote:jancsessz wrote:Szia!
 Valszeg, mert próbált segíteni rajta, hogy hangosabb legyen. A gyári romból a system/etc/mixer… fájlt szedd ki és a snd_soc_msm mappa tartalmát.köszi szépen megpróbálom  Sajnos 2 mixer patch mappa van kitöröltem mind a kettőt és hang nem volt és snd_soc_msm mappa nem volt attila0095 Felhasználójancsessz wrote:Szia!
 Valszeg, mert próbált segíteni rajta, hogy hangosabb legyen. A gyári romból a system/etc/mixer… fájlt szedd ki és a snd_soc_msm mappa tartalmát.köszi szépen megpróbálom  attila0095 FelhasználóSziasztok hangszóróm recseg zenehalgatás közben mióta a mircinkó romja van a telón tudtok segíteni hogy van e rajta valami állitási lehetőség hogy ne recsegjen? attila0095 FelhasználóSziasztok! 20-as vagyok és ha valaki 20 ROL küld viszahivót azt jelzi hangal de ha 30-rol küldenek viszahivóst azt nem fogadott hivásként jelzi és nem ad hangot hiába állitom be a hangot a beállitásokban semmi csak rezeg , mircinko romja van a telón. Valaki ötlet miért nem jelez. Köszi  
- 
		SzerzőBejegyzés