SzerzőBejegyzés
-
attila0095Felhasználó
igen csak bootlop lett flashtoolal raktam rá de még semmi
attila0095Felhasználóattila0095FelhasználóFent van, amúgy ez cynogen módos 6.0?
attila0095FelhasználóSzia
Igen az
Botloader nyitva és rotolt isattila0095FelhasználóIgen botloader nyitva rotolt
attila0095FelhasználóSziasztok z1 compact ra hogy lehet rávarázsolni a 6,0 át? Youtube-on láttam de nem igazodok ki rajta
attila0095FelhasználóÉs ebben van magyar nyelv? Próbálta már valaki?
attila0095FelhasználóSziasztok nem tudjátok hogy kijöt e már a 6.0 frissités aquára?
attila0095Felhasználóattila0095 wrote:jancsessz wrote:Szia!
Valszeg, mert próbált segíteni rajta, hogy hangosabb legyen. A gyári romból a system/etc/mixer… fájlt szedd ki és a snd_soc_msm mappa tartalmát.köszi szépen megpróbálom
Sajnos 2 mixer patch mappa van kitöröltem mind a kettőt és hang nem volt és snd_soc_msm mappa nem volt
attila0095Felhasználójancsessz wrote:Szia!
Valszeg, mert próbált segíteni rajta, hogy hangosabb legyen. A gyári romból a system/etc/mixer… fájlt szedd ki és a snd_soc_msm mappa tartalmát.köszi szépen megpróbálom
attila0095FelhasználóSziasztok hangszóróm recseg zenehalgatás közben mióta a mircinkó romja van a telón tudtok segíteni hogy van e rajta valami állitási lehetőség hogy ne recsegjen?
attila0095FelhasználóSziasztok! 20-as vagyok és ha valaki 20 ROL küld viszahivót azt jelzi hangal de ha 30-rol küldenek viszahivóst azt nem fogadott hivásként jelzi és nem ad hangot hiába állitom be a hangot a beállitásokban semmi csak rezeg , mircinko romja van a telón. Valaki ötlet miért nem jelez. Köszi
-
SzerzőBejegyzés