SzerzőBejegyzés
-
attila0095Felhasználó
PhilZ Touch recovery ez jön be , de van a menüében olyan menüpont hogy install zip from sideload,
át lehet cwm és twrp -re is állitani de hiába jelölöm be csak a philz jön be.attila0095Felhasználóchose zip from storage/sdcard, innen próbálom mert a sima chose zip from sdcard nem látja a romot pedig sd kártyán van!
attila0095Felhasználóhibát ir telepítéskor
[hr]
error in / storage /sdcard1
ezt irja kiattila0095Felhasználóaz baj ha olyan recovery van rajta amihez nem kel bootloadert nyitni? (nekem nyitva van !!) csak ilyen van rajta
attila0095Felhasználóbejön , recovery mindegy milyen van rajta? wipe data olyan nincs
attila0095Felhasználócm 13 -mat hogy tudom telepiteni ? rootoltam recovey fent romot és a gappsot kártyára tettem , töröltem az eredeti romot és ezt telepitettem elsönek a romot utánna a gapsot feltelepült ujrainditottam és csak a sony felirat villog mit nem csináltam jól?
attila0095FelhasználóSajnos proci baj van a telómnak most adta vissza a szerelő
attila0095FelhasználóIgen fel tudom venni, de mostmár ha simán csak nyomkodom olyan zaj jön a hangszóróból mint ha rádiót halgatnák és nem talál állomást, siszergő zaj
attila0095FelhasználóPróbáltam fülhalgatóval és azzal sem hallanak, szedtem le appot az azt mutatja jó
attila0095FelhasználóSziasztok ha hívok valakit akkor én hallom de a hívott nem hall engem mikrofon probléma lehet?
attila0095FelhasználóNem töltés baj van, nem lehet vele hívni és kikapcsolódik ha hívok és nincs hang rajta ujratelepitettem már, addig eljutottam hogy bekapcsol
attila0095Felhasználósziasztok !
a telómra ráférne egy aksi csere mert nem bir ki 1 napot sem , tudtok valami oldalt ahol aránylag jó akumulátort lehet venni bele?
[hr]
na most halt meg a telóm egyszer csak kikapcsolt ,gépre nem reagál nem világit flashmodba se semmi csak az ujrainditás gombot nyomom rezzen és ennyi, aku baj lehet?attila0095Felhasználójó lett nekem is és nekem is a hangal van baj nem szol olyan szépen mint 5.0 val
attila0095Felhasználóez a 6.0 a egy nagy kalap k@k@ google play szolgáltatás nem működik , folyton bootlopot kap ha gyári beállitásra teszem .
attila0095Felhasználósikerült feltenni a 6.0 -ás androidot de a google play szolgáltatás leáll mi lehet a gond?
-
SzerzőBejegyzés