SzerzőBejegyzés
-
attila0095Felhasználó
köszi !
És rootolni hogy tudnám?
régi rom fel ,ki rootolom ,de hogy rakjam visza a 6.0.1-et hogy ne vesszen a root?attila0095Felhasználósziasztok ! ha a telenor függetleniti ki a telefonom utánna nyitható a loadere?
attila0095FelhasználóSziasztok!
Hogy tudom megoldani hogy felcseréljem a tárhelyet hogy a memóriakártyát lássa belső tárhelyként?attila0095Felhasználószerintem nem ,nekem sem ismeri fel az xa1 ultrám nem is tudom frissíteni .
attila0095Felhasználóhttps://forum.xda-developers.com/xa1-ultra/help/flashtool-fsc-t3623978
ez kellene nekem de nem igazodok el rajta hogy hogyan csináljam meg.attila0095FelhasználóKihalt ez a fórum is??
attila0095FelhasználóA device résznél nem tudol kiválasztani a telefonom mert nincs közte
attila0095Felhasználósziasztok miért nem tudom flashtoolal telepiteni a telóm miden megvan ami kell valami root this bundlet ir.
attila0095FelhasználóSziasztok Telenor függő a telóm 6.0.1 van rajta valahogyan tudom rootólni? Ha lehet hogyan tudom?
Vagy valami gyári rom amiben nincsennek a szolgáltató alkalmazásai.attila0095Felhasználósziasztok!
m4 aqua felső hangszórót hol tudok a neten beszerezni? tudtok olyan oldalt ahol tudok venni?attila0095Felhasználóattila0095FelhasználóSzia
Akkor hogy memoria kari sincs benne, rootolt hogy tudom megcserélni?attila0095FelhasználóSziasztok van egy Xperia e telom az a kérdésem hogy van rajta két belső tárhely és mindent a kevesebb tárhelyre telepit hogy lehet egybe rakni a két tárhelyet?
attila0095Felhasználórezzen 3mat de a led sem világit
[hr]
de ha a hangerő gombot felnyomom akkor fasboot modba lesz
[hr]
oké sikerült kösziattila0095Felhasználórakjam fel a kernelt?
-
SzerzőBejegyzés