A Sony Networks applikáció elérhető az Xperia XZ3 készülékeken

by pappfer

Íme a Sony Mobile sajtóközleménye:

Elindult a Sony Networks applikáció, a Sony Pictures Television közép-európai csatornáinak és a Sony Mobile egyedülálló szórakoztató megoldása. A Sony Xperia XZ3 tulajdonosok számára az applikáció prémium verziója érhető el a Google Play Store-ban, három hónapos korlátlan hozzáféréssel, ahol háromszázötven óra prémium, és összesen közel ezer óra szórakoztató tartalom várja a felhasználókat.

A csúcskategóriás készülék vásárlói exkluzív három hónapos hozzáférést kapnak a Sony csatornák prémium tartalom-válogatásához, számos saját gyártású műsor és sorozat várja a felhasználókat, többek között a 200 első randi aktuális epizódjai, a Carter első évada, a Piszkos Zsaruk évadai, valamint a Stan Lee: A szerencse ára című sorozat – mely tartalmakat az okostelefon káprázatos, a díjnyertes Sony BRAVIA® OLED televíziók technológiáját felhasználó, 6”-os, QHD+ felbontású OLED kijelzőjén élvezhetnek.

A prémium tartalmak mellett, az applikáció ingyenesen elérhető exkluzív videókat, szerkesztőségi tartalmakat, galériákat, second-screen megoldásokat, TV-műsort és számos egyéb funkciót kínál a felhasználóknak.


Related Posts