Xperia XZ2 – Kiszivárgott gyári képek és specifikációk

by Chabee

Kiszivárogtak az Xperia XZ2 névre keresztelt legújabb zászlóshajó gyári renderképei illetve a fontosabb specifikációk is, így már nem sok minden maradt titokban a készülékről a hétfői, MWC kiállításon esedékes hivatalos bejelentésig.

A készülék már a legújabb trend szerint kisebb kávákkal és 18:9-es képarányú megjelenítővel rendelkezik (Gorilla Glass 5 védelemmel), noha a felbontás maradt a klasszikus Full HD, azonban megnyújtott (Full HD+, vagyis 1080 x 2160 pixel) változatban, ami így már 5,7 inchre terpeszkedik. A készülék mindkét oldala 3D domborítású üveggel van fedve, az oldala pedig alumínium. Az ujjlenyomat olvasó az XA2 családhoz hasonlóan már itt is a hátlapra költözött. A burkolat alatt a Qualcomm legújabb fenevadja, a Snapdragon 845 fog szolgálatot teljesíteni, valamint 64 GB a belső memória, 4 GB-nyi a RAM és az IP 68-as védettség sem marad el. A kamera az XZ Premiumból kerül át, maradt 19 megapixeles, viszont a 960 fps lassított felvétel immár Full HD felbontásban is rögzíthető és a lencse rekeszértéke f2.0 helyett már f1.8-as.

Az akkumlátor kappacitása növekszik 3180 mAh-ra és vezeték nélkül is tölthető.

Az XZ2 S-Force sztereó hangszórókat kapott, ráadásul egy új fícsörként a rezgőmotor is be fog kapcsolódni zenelejátszásnál.

Sajnálatos módon viszont 3,5 mm-es jack csatlakozót állítólag nem kap a készülék.

Az elérhető színek fekete, ezüst, rózsaszín és zöld lesznek.

Kompakt változat is érkezik belőle XZ2 Compact néven, többnyire hasonló specifikációkkal, viszont 5 hüvelykes kijelzővel, 2870 mAh kappacitású akkumlátorral, vezeték nélküli töltési lehetőség nélkül és polikarbonát hátlappal.

Hétfőn jövünk a hivatalos bejelentéssel. 🙂

Forrás: Xperia Blog

Related Posts