Hivatalosan is megérkezett a Sony Xperia Z4

by pappfer

A sok kiszivárgott kép és pletyka után végre hivatalosan is megérkezett a Sony legújabb zászlóshajója, az Xperia Z4. Ahogy az a képeken is jól látszik a Sony megtartotta a már megszokott dizájnt.

xperia z4

A készülék – az Xperia Z3-hoz hasonlóan – 5,2 hüvelykes kijelzőt (fullHD felbontással), fém keretet, Hi-Res audio támogatást, és 25mm-es kamera lencsét kapott (kamera felbontása is maradt 20,7 MP-es). Az Xperia Z4 viszont vékonyabb fém kerettel rendelkezik, ami kevesebb, mint 7 mm-es, illetve sokat erősödött az előlapi kamera is, ami immár széles látószögű lett, és több funkciót is kapott, az egyik ilyen a képstabilizátor, egy másik az időzítő, így tökéletesen alkalmas selfie-k készítésére.
Az Xperia Z4-et egy 64-bites 2 GHz-es nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 810 processzor hajtja, és 3GB RAM található benne. Belső memóriája 32GB, mely akár 128 GB-os microSD kártyával is bővíthető. A telefon por- és vízálló. Akkumulátora 2930 mAh-s. Fekete, fehér, réz és aqua zöld színekben kerül majd forgalomba.

A készülék idén nyáron startol Japánban, egyelőre nincs arról információ, hogy kiadják-e más piacra, azonban elég valószínű, hogy ha nem is pont ugyanez a készülék, de valami kísértetiesen hasonló párja érkezik majd hamarosan Európába is.

Related Posts