Pletykák az Xperia Z4-ről – Nagy előrelépés lehet

by Chabee

 

500x300x16.jpg.pagespeed.ic.cEIaKATmGXAz Xperia Z2 tavaly februári bejelentési időpontjából következtetve jövő februárban történhet meg az Xperia Z4 bejelentése. A következő Sony csúcsmobiltól már egy picit nagyobb előrelépést várnánk, hiszen eddig csak inkább ráncfelvarrásnak tűntek a Z családtagok utód modelljei. Az első pletykák már meg is érkeztek a Z4-ről, melyek alapján úgy tűnik, hogy az előrelépés jelentős lesz a Z3-hoz képest.

Állítólag még nagyobb, 5,5 hüvelykes megjelenítővel érkezik a készülék, ráadásul már Quad HD (2560 x 1440) felbontással, ami elképesztő pixelsűrűséget jelent. A processzor már 8 maggal fog büszkélkedni, a Qualcomm Snapdragon 810 MSM 8994 chipset és az Adreno 430 grafikus gyorsító kerül a készülékbe. Emellett már 4 GB memóriával és hajlított Exmor RS kameraszenzorral fogják felvértezni, továbbá a belső memória sem lesz kevesebb, mint 32 GB. Azt mondják, lesz benne dedikált audio erősítő és továbbra is az OmniBalance dizájnstílust fogja magán hordozni.

Egyelőre ne vegyük készpénznek ezeket az információkat, bár nem lenne nagyon meglepő, ha mégis ilyen specifikációkkal mutatkozna majd be az Xperia Z4.

Forrás: Xperia Blog

Related Posts