Változások portálunkon – szerkesztőt, tesztelőt keresünk

by pappfer

Mint azt bizonyára észrevettétek, megváltozott a blog külseje, illetve egyéb változások is folyamatban vannak portálunkkal kapcsolatban. A pappfer.hu domain többé nem a Sony Portálra irányít, hanem egy saját, személyes oldalra, így az oldal történetében tíz év után a „pappfer” szó mindössze egy szerző neve lesz ezentúl. 🙂

Változások a portálon

A blog új dizájnja nem saját készítés, hanem egy prémium Wordpress téma: theme-sphere.com/smart-mag. A téma teljesen testreszabható , és ad néhány olyan eszközt a kezünkbe, mely jól jön majd a híreknél, ilyen például az értékeléses rendszer, amit elsősorban a teszteknél fogunk használni. Bármilyen észrevételt szívesen fogadok a külsővel kapcsolatban, akár elrendezésre, akár színvilágra, vagy bármi másra vonatkozóan.

Fontos változás továbbá, hogy hamarosan megszűnik a portálunk jelenlegi főoldal része, és helyét a jelenlegi blog váltja majd. Tehát a mostani sonymobil.hu lesz a sonymobil.hu helyén. Ez azonban nem jelenti azt, hogy el fognak tűnni a főoldalon lévő extra funkciók (mobiltelefonok, tartozékok menü, összehasonlítás, letöltések), sőt, sokkal inkább kibővülnek, megújulnak azok is. Mindez úgy valósul meg, hogy saját Wordpress plugint készítek, amit a blogmotorhoz feltelepítve adja a hírportálunkhoz az extra szolgáltatásokat. Már nem kell sokat várni rá. A fórumot nem érinti ez a változás.

Hamarosan új szerverre is költözik a portál, ahol SSD tárhelyen lesznek az adatok, így várhatóan a jelenleginél is gyorsabb lesz az elérés. Ez természetesen leállással jár majd, erről előre tájékoztatjuk majd olvasóinkat.

Szerkesztőt, tesztelőt keresünk

Amennyiben szeretnél híreket felvinni portálunkra, vagy Sony mobilokat tesztelni, akkor itt a lehetőség! Szeretnénk, ha nagyon gyakran frissülne az oldal, mindig friss Xperia hírekkel, tesztekkel, erre azonban most nincs módunk, nagyon kevesen vagyunk, ezért mindenképpen szeretném, ha csatlakozna hozzánk egy lelkes cikkíró.
Ehhez a következőket kell tenned:

  1. írj nekünk a lap alján található Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül (vagy kattints a Jelenetkezem szerkesztőnek! gombra)
  2. írd meg nekünk, hogy híreket szeretnél felvinni, vagy telefonokat szeretnél tesztelni, esetleg mindkettő
  3. ha regisztrálva vagy a fórumban, akkor  írd meg a felhasználóneved
  4. küldj egy általad készített próba cikket / tesztet
  5. ha tesztelni szeretnél, írd meg mi a lakhelyed

Minden jelentkezőnek válaszolunk majd.

[button link=”http://sonymobil.hu/kapcsolat/” color=”default”]Jelentkezem szerkesztőnek![/button]

Related Posts