Android 4.3 az Xperia SP, T, TX, V telefonokra – itt vannak az újdonságok

by pappfer

A Sony Mobile ma hivatalos blogján is bejelentette, amiről már korábban beszámoltunk, hogy elkezdődött az Xperia SP és Xperia T, valamint az Xperia TX és Xperia V Android 4.3 frissítése is.

Jelly-bean-logo

A gyártó közölte a változtatások listáját is, amely a szokásos teljesítménybeli és hibajavításokon kívül a következő újdonságokkal rendelkezik:

  • Google Android 4.3 Jelly Bean rendszer, mely magában foglalja a Project Butter teljesítményoptimalizálásokat (sokkal gyorsabb animációk), a kezelőfelület teljesítménybeli javulásait, valamint kifinomultabb grafikai élményt.
  • Frissül a Sony összes saját alkalmazása, fejlettebb, gyorsabb, szebb lett többek között az Üzenetküldő, a Smart Connect, a mini alkalmazások, a TrackID és a Sony Select is.
  • A Sony Média alkalmazásai is frissültek, úgy, mint a WALKMAN, az Album és a Filmek. Utóbbiba integrálásra került a Sony Entertainment Network felhőszolgáltatása.
  • Az új szoftverben elérhető az Xperia Themes alkalmazás, mellyel a Sony Selectből letöltött témák segítségével egyedivé teheted a telefonod. A témák kínálata folyamatosan frissül.
  • A legújabb Android biztonsági javítások mellett az új szoftverbe bekerült a Sony mobil vállalati megoldása, az Xperia in Business.
  • Frissült az akkumulátor STAMINA mód – új kezelőfelületet kapott, valamint új beállítások is megjelentek benne.

Természetesen a változásoknak megfelelően frissítettük szoftverfrissítés menüpontunkat is.

Related Posts