November 12-én érkezhet a Sony Xperia Z1S – a Z1 mini változata

by pappfer
Sony Xperia Z1S

A pletykák szerint a Sony november 12-én fog egy eseményt tartani, melynek keretein belül két új készülék is érkezhet. Kínai források szerint a Sanghajban megrendezésre kerülő eseményen jelentik be többek között a Sony Xperia Z1S készüléket, mely a Z1 mini változata.

Sony Xperia Z1S

Sony Xperia Z1S

A Sony korábban már Xperia Z1 f néven bejelentette a Z1 mini változatát, az viszont csak Japánban érhető el. Ha hinni lehet a pletykáknak, a Z1S ennek a készüléknek nemzetközi változata lesz, ami azért is jó hír, mert a Z1 f már számos tesztben megmutatta magát, és gyakorlatilag a jelenleg piacon lévő legerősebb „mini” telefonnak bizonyul.

Várhatóan tehát az Xperia Z1S is 4,3 hüvelykes 720p kijelzővel, Snapdragon 800 chipsettel, négymagos CPU-val és 20MP-es G-Lens kamerával érkezik majd.

Egy másik készülékről is szólnak a pletykák, akit csak Sony Xperia Taichi néven emlegetnek. Egy középkategóriás phabletről lehet szó, 6″-os 720p kijelzővel és nyolcmagos MediaTek CPU-val.

Természetesen, mint mindig, ezeket a pletykákat is fenntartással kell kezelni, a Sony ugyanis semmit nem említett közelgő eseményről, vagy bejelentésről. Amint bármi újabb infókat tudunk, azonnal beszámolunk róla.

Forrás: GSMArena

Related Posts