Honami – Újabb részletek

by Chabee

Honami-render

Az eprice kiszivárogtatta Honami állítólagos újabb sajtófotóját és újabb részletekkel szolgál a feltehetően Szeptember 4-én bejelentésre kerülő csúcskészülékről. A fotón látható, hogy a hátlapon infavörös szenzor a található kamera mellett, ami mellé G Lens felirat került. Ezenkívül a Z Ultra-ról ismerős mágneses dokkoló csatlakozó, illetve a fedett Micro SIM- és a Micro USB csatlakozó is feltűnik.

A G Lens a Sony saját lencse márkája, ami Honamiban fog debütálni először okostelefonban. A pletykák még a BIONZ képfeldolgozó motort is említik, ami általában egy külön processzorként szolgál az algoritmusok számára, de az is lehet, hogy a Bravia Engine-hez hasonlóan szoftveresen kerül a készülékbe.

Az eprice szerint 20.7 megapixeles, 1/2.3-inches Exmor RS kameraszenzort kapott a 144 x 73,9 x 8,3 mm méretű készülék, melyhez persze dedikált kamerabillentyű is jár. Valamint 5 inches, Triluminos és X-Reality techlológiákkal felvértezett Full HD kijelzővel, 2,2 GHZ-es, négymagos Snapdragon 800 chipsettel, Andreno 330 grafikus chippel, 2 GB RAM-mal, 16 GB belső memóriával, 2 Megapixeles Exmor R másodlagos kamerával, és 3000mAh kapacitású akkumlátorral érkezik majd az újdonság, ami IP55/IP57 minősítéssel is bír.

Forrás:xperiablog.net

Related Posts