Kiszivárogtak a Sony „Honami” system dump fájljai

by Chabee

Tegnap már láthattuk Honami hivatalos látványtervét, ma pedig már néhány belső tartalma is kiszivárgott, melyek elárulnak számos érdekességet a Sony Mobile fotózásra kihegyezett, C6906 modellszámú csúcskészülékéről.

A build.prop fájl elárulta a Snapdragon 800 chipsetet, valamint a 20 megapixeles (5248 x 3936 pixel felbontású) képek készítésének lehetőségét egy új, „szuper felbontás” nevű képfeldolgozó algoritmus használatával. Ezenkívül a 4K (4000 x 2000) felbontású videófelvétel, az 12800-ig állítható ISO érték, a rázkódáscsökkentő Steadyshot mód, és a Timeshift sorozatfelvétel lehetőségére is fény derült.

A Sony készített egy API-t, mellyel lehetőség lesz funkciókat hozzáadni a kamera alkalmazáshoz.

Ezek lesznek az ikonjai az új kamera funkcióknak (Bokeh, Info-eye, Manual, Socialcast, Timeshift, és Effekt mód):

Egy új, Augmented reality nevű alkalmazás is előre lesz telepítve, mellyel ilyesmi kreálmányokat lehet összehozni:

Különböző augmented reality módok

Az új Info-eye nevű applikáció a kooaba vizuális keresőn alapul, és segítségével a fotónkon látható helyekről, tárgyakról kaphatunk információt.

A Music Unlimited intágrálásra került a Walkman alkalmazásban.

Ezeken kívül frissített felhasználói felületet is kapott a második féléves csúcsmobil, és a szokásos kliensek (alkalmazások tálcája, Walkman app, óra alkalmazások, album, beszélgetések, telefonkönyv, beállítások, naptár) kezelőfelülete is megújult, vagy változáson esett át, ahogy látható az alábbi screenshotokon.

Forrás:xperiablog.net

 

 

Related Posts