Xperia Z Ultra (Togari) – Újabb részletek

by Chabee

Sony-Xperia-logo

Az xperiablog.net újabb részleteket tudott meg – állítólag megbízható forrásból – a Sony phabletjéről, Togari-ról, amit már Xperia Z Ultra néven emleget a forrás, valószínűleg ez lesz a hivatalos neve.

A készülék 6,4 inches, 1080p felbontású kijelzője Triluminos és X Reality technológiával is fel lesz vértezve, ráadásul az új fajta érintőszenzornak köszönhetően akármilyen ceruza vagy toll is alkalmas lesz a kezelésére. Valószínűleg a Neonode cég MultiSensing technológiáját fogja alkalmazni a Sony.

Egy 2,2 GHz-es, négymagos Snapdragon 800 processzor és egy Andreno 330 grafikus gyorsító dolgozik majd a burkolat alatt, továbbá a kamera 13 helyett „csak” 8 megapixeles lesz, az előlapi kamera pedig 2,2.

Az Xperia Z Ultra is víz-és porálló lesz, konkrétan IP55/IP58 minősítéssel, így vízállóságban jobb lesz az IP57 minősítésű Xperia Z-nél.

Az Android 4.2-vel piacra kerülő Xperia Z Ultra méretei is kiderültek: 179,2 x 92 x 6,5 mm, így az okostelefonokhoz képest különösen gigantikus méret mellé különösen nagymértékű vékonyság is párosul, bár az egykezes használat valószínűleg így is elég necces lesz, még a lapátkezűeknek is. A készülék súlya 212 gramm lesz.

Forrás: xperiablog.net

Kapcsolódó hírek:

Related Posts