Szerdától új címen lesz elérhető az SE-Portál

by pappfer

Már korábbi hírekben is megszellőztettük, hogy hamarosan új domain címen lesz elérhető az SE-Portál, a váltásra szerda hajnalban fog sor kerülni. Portálunk neve is megváltozik, az eddig ismert Sony Ericsson Portál név már csak félig aktuális, mert bár teljes mértékkel támogatjuk továbbra is a Sony Ericsson mobilokat, az Ericsson felvásárlása miatt mi is úgy éreztük, váltanunk kell. Oldalunk új neve Sony Xperia Portál lesz, és a sonymobil.hu címről tudtok majd elérni minket. A régi címek természetesen továbbra is elérhetők lesznek, az újra irányítanak majd át.

Az új oldal terveiről már írtunk korábban, ezekből sajnos sok minden nem fog megvalósulni egyelőre, időhiány miatt egy félkész oldal fog csak üzemelni szerdától. Az oldal funkcionalitásában nem lesz sok hiány, a legtöbb funkció amit terveztünk, elérhető lesz, azonban a külső továbbra sem lesz egységes (értsd: külön főoldal, blog, fórum dizájn). Viszont minden hiányosságot folyamatosan pótolunk, így élőben fogjátok látni az oldal fejlődését. 🙂

Miért üzemelünk be mégis egy félkész oldalt?
A jelenlegi hoszting céggel kötött szerződésünk napokon belül lejár. A JátékMob már egy új szerveren van, amivel kapcsolatban semmi fennakadás nem volt eddig, és teljes kontrollunk van a szerver felett. A jelenlegi oldalt már nem akartuk az új szerverre migrálni, így úgy döntöttünk, hogy az új oldalt beindítjuk idő előtt.

A főoldalon, a blogon és a fórumon is érezhető változások lesznek, szerda reggel mindenről részletesen beszámolunk, immár az új, sonymobil.hu címről.

Related Posts