Sajtófotókon az Xperia SL?

by Chabee

Már egy hónapja tudjuk, hogy hamarosan érkezik a januárban bemutatott Xperia S (LT26i) csúcskészülék frissített változata Xperia SL (LT26ii) néven, változatlan külsővel, de megnövelt órajelű processzorral és új színváltozatokkal, melyről korábban már érkezett egy megkérdőjelezhető hitelességű sajtófotó is.

Ma az ePrice fórumában megjelentek újabb sajtófotók, melyeken gyaníthatóan tényleg az Xperia SL látható, ugyanis a képernyőjén ott van az új Walkman alkalmazás ikonja is. Persze ettől még lehet egy rajongói photoshop alkotás is, de ha hivatalos forrásból származnak a fotók, akkor az ezüst és a rózsaszín árnyalatok lesznek az új színváltozatok. Persze a jól ismert fekete és fehér színváltozatok is megmaradnak.

Az Xperia SL-be a pletykák szerint 200 MHz-cel nagyobb órajelű, 1,7 GHz-es processzor kerül, ami marad a jól ismert kétmagos Snapdragon S3 MSM8260 chipset. Hogy a specifikációkat illetően lesz e más újdonság, az még kérdéses. Várhatóan augusztus 29-én lesz a hivatalos bejelentés, több új Xperia készülékkel egyetemben. Várjuk!

Forrás: ePrice

 

Related Posts