Kiszivárgott az Xperia tablet?

by Chabee

Az xda developers fórumában posztolták az alant látható diákat, melyeken ha igaz, a Sony Tablet S utódjáról szerepelnek információk és képek.

A diákon látható információk szerint új Sony táblagép az Xperia brandot fogja magán viselni. Kijelzője változatlanul 9,4 inch-es és 1200 x 800 pixeles felbontású (161 ppi).  Processzora már egy Tegra 3-as chipset. Kamerája 8 megapixeles, míg az előlapi kamerája 1 megapixeles. Az újdonság a Tablet S-nél 42 %-kal vékonyabb, alumínium készülékházzal rendelkezik, ami cseppálló. Akkumlátora 6000 mAH teljesítményű, ami 10 órás böngészési időt tesz lehetővé. Operációs rendszere az Ice Cream Sandwich, de hamarosan megkaphatja a Jelly Bean-t. Hozzá tervezett kiegészítők is lesznek, mint a beépített billentyűzettel rendelkező fedél, a töltőállomás, a hangszóró dokkoló, és a hordtáska.

Már árak is kiszivárogtak az Xperia tabletről, melynek 16 GB belső memóriával szerelt változata várhatóan 500$ (~113 ezer Ft), a 32 GB-os változat 550$ (~124 ezer Ft), a 64 GB-os pedig 650$ (~147 ezer Ft) lesz.

A készüléket nagy valószínűséggel az augusztus 29-ei sajtóeseményén fogja hivatalosan leleplezni a Sony, ahol Xperia okostelefonok is leleplezésre kerülnek.

Forrás: Xperia Blog

Related Posts