Pletyka: Jön az Xperia active utód?

by jelcstamas

Xperia active

A legfrissebb pletykák szerint a Sony dolgozik a tavalyi Xperia active utódján, ami mindenben ütősebbnek ígérkezik elődjénél. A hírek szerint az active utódjának fejlesztési neve Lotus, típusneve pedig ST27i, ami nagy valószínűséggel 480 x 854 pixel felbontású kijelzővel fog rendelkezni, melynek méretéről nem szólnak a hírek, de nagy valószínűséggel a kényelmességet és az aktív életmódot szem előtt tartva nem egy 4 hüvelykes eszköz lesz, ha tippelnem kellene, akkor maximum egy 3,3 hüvelykes megjelenítőre gondolnék. A processzort is érintené változás, ami a pletykák szerint az ST-Ericsson NovaThor U8500 lehet, akárcsak az Xperia U, P és sola esetében.

Meglehetősen érdekesen hangzik a dolog, részemről vevő lennék a dologra, ugyanis az Xperia active is bejött, egy kicsit ütősebb hardverrel nyerő lehet vele a Sony, hiszen még mindig nem nagyon versenyeznek a strapa telefonok mezőnyében, az egyetlen konkurens a Motorola (a Samsung Galaxy Xcover az nem ez a kategória). Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor a nyár folyamán jelenti be a gyártó az újdonságot, amit szeretettel várunk! 🙂

A készülék egyébként januárban már szóba került, amikor kiszivárgott egy állítólagos lista, ami a Sony 2012-es okostelefonjainak belső kódneveit, bejelentésük időpontját és várható árát tartalmazza.

Related Posts