Sony Mobile: Április közepétől jön az ICS

by Chabee

A még a Sony Ericsson által beharangozott, 2011-es Xperia készülékekre vonatkozó Android 4.0 ICS frissítési ütemterv egy kicsit csúszik, derült ki a hivatalos Sony Xperia Product Blog tegnapi közleményéből.

Első körben a Sony Ericsson Xperia arc S, Xperia Neo V, valamint az Xperia ray kapja meg az Icecream Sandwich névre keresztelt szoftvert, melynek kiadása a korábban ígért március vége, április eleje helyett a Sony Mobile Communications tervei szerint április közepétől, 4-6 héten keresztül történik majd erre a 3 készülékre.

Második körben pedig a Sony Ericsson Xperia arc, PLAY, neo, mini, mini pro, pro, active és a Live with Walkman frissül, ezen készülékek esetében a korábbi április vége, május eleje helyett május vége, június eleje lett a várható időpont.

Egyébként a Sony Xperia S-t a második negyedév vége felé, azaz körülbelül július környékén frissíti a Sony Mobile.

Fontos információ, hogy a 4.0 ICS-re frissítés csak PC-n keresztül (PC Companion, SEUS, vagy Bridge szoftverrel) lesz elvégezhető, azért, hogy a felhasználók jól megfontolhassák, hogy akarnak-e frissíteni. Az ICS és a Gingerbread közti technikai különbségekről itt találhatunk bővebb információkat.

Forrás: Sony Xperia Product Blog

Related Posts