Akciós és új készülék a T-Mobile kínálatában

by jelcstamas

Walkman & PSV

Változott a T-Mobile árlistája, amiben levitték a Sony Ericsson Live with Walkman árát, valamint felvették a kínálatba a Sony PlayStation Vita-t! Ugyan az utóbbin nagyon meglepődtem, hiszen a Sony Computer Entertainment Europe még novemberben bejelentette, hogy a PlayStation Vita hivatalos európai 3G partnere a Vodafone lesz. További érdekesség a dologban, hogy a Vodafone UK kínálatában már felbukkant a PlayStation Vita, méghozzá nem gyenge konstrukcióban! Azonban most tekerjünk vissza a magyarországi T-hez!

Sony Ericsson Live with Walkman:

Az okos Walkman árát a T-Mobile drasztikusan csökkentette, ugyanis prepaid (feltöltőkártyás) konstrukcióban 39990 Ft-ra esett az ára, azonban ha webshop-ból rendeled, akkor további 10% kedvezményt kaphatsz, így 35991 Ft-ért beszerezhető a zenés csöppség. A Sony Ericsson Live with Walkman T-Mobile oldalát itt találod!

Sony PlayStation Vita:

A PlayStation Vita WiFi + 3G több konstrukcióban is megvásárolható a magenta szolgáltatónál, azonban a legkedvezőbb, ha a RelaxNet L csomagot választod, aminek havidíja 6500 Ft, ebben az esetben a készülékért 69900 Ft-ot kell leszurkolni. Ha nem szeretnél semmilyen kötelezettséget, akkor 99400 Ft a PS Vita ára. További konstrukciókért látogasd meg a T-Mobile oldalát!

Érdekes módon a T-Mobile forgalmazza a WiFi változatot is, amiért 79900 Ft-ot kell leszurkolni! A PlayStation Vita WiFi oldalát itt találod!

Related Posts