A Sony Ericsson telefonjai négy iF Design díjat is elnyertek

by jelcstamas

iF Xperia active

A Sony Ericsson a mai nap bejelentette, hogy a 2012-es iF termék dizájn díjátadóján a készülékei négy elismerést is elnyertek a telekommunikációs kategóriában. Az Xperia active okostelefon a legmegtisztelőbb arany díjat kapta. A zsűri tagjai a termékek minőségi formatervezése mellett azok megvalósítását, az alapanyagok kiválasztását, az előállítás környezetre gyakorolt hatását, valamint a termék felhasználók számára kínált előnyeit vették figyelembe a döntés során.

„A sportos életmódot folytató felhasználóknak szánt Xperia active okostelefon a funkcionalitás és a formatervezés iránti elkötelezettségünk eredménye. A dizájn mindig is az innovációról alkotott elképzelésünk sarokköve volt. Ezt a hagyományt folytatjuk az idei portfolió termékeinek megjelenését meghatározó, új ikonikus formanyelv bevezetésével” – mondta Jeanna Kimbré, a Sony Ericsson termékek kreatív formatervezéséért felelős igazgatója.

Az Xperia active aranyat ér:

Az iF arany termék dizájn díjjal a telekommunikációs ipar legjobb formatervezésű készülékét tüntetik ki. Az Xperia active az elismerést karcolásmentes, nedves kézzel is kiválóan használható érintőképernyőjével érdemelte ki, melynek kijelzője szikrázó napfényben is kiválóan látható.

„Gratulálunk a Sony Ericssonnak az arany iF díj elnyeréséért. Az Xperia active egy rendkívüli okostelefon, amely a funkcionalitást ötvözi a kivételesen elegáns dizájnnal. Ez a készülék por-és vízálló kialakításával első osztályú választás – különösen az aktív életmódot folytató felhasználók számára” – tette hozzá Ralph Wiegmann, a hannoveri iF International Forum Design GmbH ügyvezető igazgatója.

A Sony Ericsson gondos odafigyeléssel választotta ki az Xperia active-hoz használt alapanyagokat, így egy a fenntarthatóság jegyében tervezett, esztétikus, elnyűhetetlen kivételes funkciókkal rendelkező okostelefont vezetett be a piacra.

A díjnyertes Xperia termékcsalád:

További két Xperia okostelefon és a Mix Walkman készülék is elismerésben részesült:

  • A szupervékony Xperia ray dinamikus formájával tökéletesen belesimul a felhasználók tenyerébe. A készülék prémium megjelenését az alumínium váz mellett a burkolat felületének igényes kialakítása fokozza.
  • A Mix Walkman cserélhető gumipántjainak köszönhetően a felhasználók személyre szabhatják telefonjuk megjelenését. A letisztult előlap és a puha körvonalakkal rendelkező hátlap találkozása teszi ezt a telefont kivételessé.
  • Az Xperia mini pro QWERTY billentyűzete gyors gépelést biztosít. A fényes lakkhatású, valamint a tükröződő felületek ötvözete a friss színekkel igazán energikus és fiatalos megjelenést biztosít.

Az iF termék dizájn díjak nemzetközileg elismert címek, melyeket a kiemelkedő formatervezésért ítélnek oda.

Forrás: Sony Ericsson Magyarország

1 comment
0

Related Posts