Nozomi: Újabb élőkép galéria

by Chabee

Várhatóan a jövő hét elején jelentik be hivatalosan az LT26i típusjelű Nozomit, de addig is egy újabb élőkép galériát tekinthetünk meg az idei csúcskészülékről az ItProPortalnak köszönhetően. Van pár kép, melyeken egy Xperia arc S mellett csücsül a készülék, és Nozomi láthatóan az arc méreteit is túlszárnyalja.

Először láthatjuk a készülék tetejét, ami szerint ott kap helyet a bekapcsoló / képernyőzár gombja, és a 3,5 mm-es jack csatlakozó. Nozomi egyik oldalán a HDMI csatlakozót, a hangerőszabályzó gombokat, és a kamera exponáló gombját találhatjuk, míg a másik oldalára jutott a micro usb csatlakozó.

A készüléken még a 2.3.7-es verziójú Android fut, de mire boltokba kerül, várhatóan már megkapja a 4.0 ICS-et. A legújabb információk szerint a specifikációk ugyanazok, amiket eddig is tudni lehetett, vagyis egy 1,5 GHz-es, kétmagos MSM8660 processzor, 4,3 inches, 720 x 1280 pixelből álló kijelző, 12 Megapixeles kamera, 8GB belső memória, és 1 GB RAM kapott helyet az újdonságban.

A legújabb pletykák szerint Xperia HD néven debütálhat Nozomi a CES 2012 kiállításon (a bejelentés a mi időzónánkban kedden, hajnali kettőkor lesz).

Related Posts