A Sony Ericsson és a Box ünnepi meglepetése

by jelcstamas

BOX Xperia

A Sony Ericsson a Box vállalattal közösen  új promóciót jelentett be, amelynek keretében minden Xperia tulajdonos 50GB ingyenes fájlmegosztó- és tárhelyet kap. Az Xperia tulajdonosoknak csupán be kell jelentkezniük Box felhasználói fiókjukba az Android Market-en elérhető Box for Android alkalmazással, és életük végéig használhatják az ingyenes felhő rendszerű tárolást és fájlmegosztást bárhol a világon.

A Box  promóció 2011. december 15-én kezdődött és 2012. december 31-ig tart, és minden olyan felhasználó számára elérhető, aki bármely Xperia X10, vagy annál újabb Xperia okostelefonnal rendelkezik.

Az emberek még több fényképet készítenek, még több zenét hallgatnak és még több videót néznek, mint valaha, különösen igaz ez az ünnepi időszakra, éppen ezért szeretnénk kedveskedni az Xperia felhasználóknak ezzel az 50 GB tárhellyel, hogy feltölthessék tartalmaikat, melyeket különböző eszközökön meg is oszthatnak.”

“Az Xperia  és a Box gigantikus mennyiségű  tartalomhoz nyújt hozzáférést a felhasználóknak útközben is, így okostelefonjuk lesz kapcsolatoktól nyüzsgő  életstílusuk motorja” – nyilatkozta Steve Walker, a Sony Ericsson marketingigazgatója.

Ahogy egyre többen viszik be saját tulajdonú eszközeiket a munkahelyükre, hogy kihasználják a mobil technológia valamennyi előnyét, alapvető fontosságú biztosítani számukra, hogy soha ne kelljen a tárhely korlátozottsága miatt aggódniuk. A Sony Ericssonnal közösen a Box felhő rendszerű tartalomkezelő és -megosztó szolgáltatás teljes kapacitását és lehetőségeit kínáljuk az Xperia felhasználóknak“ – nyilatkozta Aaron Levie, a Box társalapítója és vezérigazgatója.

A Box fájlmegosztó és –tároló rendszerével az Xperia felhasználók bárhonnan, könnyedén elérhetik saját tartalmaikat különböző eszközökről és különféle alkalmazások segítségével egyaránt. A Box jelenleg több mint nyolcmillió magánszemélynek és százezer cégnek segít megtekinteni, feltölteni és megosztani , valamint kezelni valamennyi tartalmukat a felhőben és mobil eszközökről. Az Xperia okostelefonok tulajdonosai most hatalmas mennyiségű tartalmat kezelhetnek a felhőben az 50GB ingyenes tárhelyen, amely mintegy 50 000 dokumentumnak, fényképnek és prezentációnak felel meg.

Related Posts