Xperia látványtervek

by jelcstamas

Az itt látható készülékek fotói nem hivatalos forrásból származnak, hanem csak egy ügyes grafikus munkái, aki elkészítette három új Xperia csúcskészülék látványtervét. Érdemes rájuk vetni egy pillantást!

Az első közülük ismerős lehet, ő lenne az újonnan kiszivárgott Nozomi – pontosabban inkább egy elképzelés, hogy hogyan is mutatna a készülék egy hivatalos sajtófotón.

Ő lehet az utolsó Sony Ericsson nagyágyú, ami kap egy kétmagos, 1,5GHz-es processzort, 12 megapixeles kamerát, 4,3 hüvelykes, 720 x1280 pixel felbontású kijelzőt, 1GB RAM-ot, 32GB beépített memóriát, valamint egy nem cserélhető 1750 mAh teljesítményű akkumlátort.

Ha ezek a hírek, pletykák igazak, akkor a Sony gondoskodik róla, hogy egy valódi nagyágyúval búcsúztathassuk a mára már nagyon megszeretett márkánkat. A képek alapján nekem egy kicsit érdekesen hat a készülék, valahogy nem tudom hova tenni, de azért tetszetős darab, főleg fehérben.

A másik két koncepció készülék stílusa az Xperia archoz hasonló, valamint már Sony márkajelzés szerepel rajtuk.

Nekem ez a készülék valami eszeveszettül tetszik! Megvannak benne a Sony Ericsson megismert design elemei, de mindezek mellett tud Sony-s lenni a cucc, ami egy az egyben nagyon hasonlít a Tablet S-re is. Ugyan a hátuljáról nincs  kép, de a formából ítélve az lenne a jó, ha a vastag részben lenne a kamera, bár ez pont alulra esik, így érdekes öszvér ez, de nagyon tetszetős.

Az utolsó képen látható készülék kicsit … fura. A design-t figyelembe véve én egy középkategóriás telefonnak gondolnám, ami talán az Xperia neo utódja lehetne.

Annyi biztos, hogy várjuk a 2012-es CES-t, ahol bemutatkozhat több újdonság is.

Forrás: Concept-phones & Xperia Blog

Related Posts