Xperia PLAY: Ingyenes a Galaxy on Fire 2

by jelcstamas

Galaxy on Fire 2

A Fishlabs Entertainment, a világ vezető független mobiljáték-fejlesztőinek egyike végre megjelentette az első kiegészítőt népszerű, akciódús, űrkereskedős, Galaxy on Fire 2 nevű játékához, Android platformra. A Galaxy on Fire 2 – Valkyrie kizárólagosan Sony Ericsson Xperia PLAY okostelefonra érhető el az Android Marketen, az appon belüli vásárlás keretében 4,99 USD / 3,99 EUR / 2,99 GBP áron. Ezenfelül minden egyes játékos, aki Xperia PLAY készülékkel rendelkezik, 2012. január 1-jéig ingyenesen töltheti le a díjnyertes Galaxy on Fire 2 scifi játékot.

„A Galaxy on Fire 2 volt az egyik legelső játék, mely megjelent Xperia PLAY készülékre, és azóta is elismerő kritikákat kap– nyilatkozta Tim Harrison, a Sony Ericsson tartalommarketing és stratégiai igazgatója. Így különösen örömünkre szolgál, hogy ingyenesen kínálhatjuk ezt a bámulatos játékot az Xperia PLAY okostelefonnal rendelkezők számára.

„A Galaxy on Fire sorozat nemcsak kategóriateremtőnek bizonyult a mobil eszközökön, hanem a népszerű űrhajós kalandjátékunk gyökerei is a Sony Ericsson készülékeiből erednek“ – nyilatkozta Michael Schade, a Fishlabs Entertainment vezérigazgatója. Annak idején akciódús űrkereskedőnk teljes mértékben a Sony Ericsson K sorozatára optimalizálva készült, és egyik díjat a másik után kapta a mobiljáték-szakmai sajtótól. A legteljesebb mértékben kihasználjuk a Playstation Certified Xperia PLAY kontrollerét, hogy valamennyi scifi-rajongónak intergalaktikusan fantasztikus játékélményt nyújtsunk egy abszolút különleges okostelefonon”-tette hozzá Schade.

A Valkyrie  története ott folytatódik, ahol a Galaxy on Fire 2 véget ért. Miután a szövetségesek győzelmet arattak a gaz Voidok felett, Keith T. Maxwellnek alig van ideje kifújnia magát, máris új, alattomos ellenféllel kell szembenéznie. Míg a Terraiak és a Szürkék legokosabb tudósai minden agysejtjüket csatasorba állítják, hogy új fegyvereket és hiperhajtóműveket fejlesszenek a titkolódzó Deep Science frakció számára, a gátlástalan fegyverkereskedő, Alice több kockázatos és kissé gyanús küldetésre is leszerződteti Keithet. A csalás és intrika szövevényes hálója alakul, és immár semmi sem az, aminek látszik. Keith-nek és szövetségeseinek, valamint ellenfeleinek minden egyes lépése pedig elkerülhetetlenül mennydörgő leszámoláshoz vezet, és még egy váratlan csavart is tartogat az összecsapás!

A Valkyrie-ben a felhasználó a játékot kiegészítő rengeteg új elemhez férhet hozzá. Ilyen a feketepiac, ahol illegális fegyverek és értékes tárgyak óriási kreditösszegekért cserélnek gazdát. Emellett a játékosnak módja nyílik arra, hogy saját űrállomást vásároljon magának: a Kamoo Club néven ismert lebegő bűnbarlangot űrhajók és értékes áruk tárolására használhatja. A Kamoo Clubot a játékból vagy közvetlenül az appból is meg lehet vásárolni 0,99 USD, 0,79 EUR vagy 0,69 GBP áron.

Related Posts