Gyökeres változások az SE-Portálon!

by pappfer

Sony Ericsson Portál

A következő bejelentés számomra talán a legfontosabb az SE-Portál közel 8 éves történetében, de lévén, hogy személyes dolgokra vezethető vissza, nem szeretném nagyon hosszúra nyújtani.

A portál e hosszú idő alatt rengeteg jó, és néhány rossz pillanatot is megélt, az viszont tagadhatatlan, hogy sajnos megállt a fejlődésben egy ideje. Az igazat megvallva nem is láttam módot arra, hogy ez változzon a jelenlegi életmódom mellett. Ez az egyik ok, amiért a napokban felmondtam a munkahelyemen. Egy jól fizető stabil állást hagytam ott azért, hogy a portálra és további saját fejlesztésekre koncentráljak. Emellett szabadúszóként nyilván más projekteken is dolgoznom „kell”, az SE-Portálból ugyanis, bármilyen szomorú, nem sok kenyérre való jut egy hónapban. Hatalmas áldozatokat kellett meghoznom és minden bátorságom összeszednem, de hétfőtől kezdve végre azokkal a dolgokkal foglalkozhatok, amivel szeretek: a webfejlesztéssel, alkotni dolgokat, segíteni embereknek.

Mit jelent ez az SE-Portál számára?
Először is azt, hogy begyújtjuk a rakétákat! Kőkeményen beindulnak a fejlesztések az SE-Portál életében. Az első nagyobb fejlesztést már el is kezdtem, ez pedig egy teljesen új játékoldal létrehozása. Ezen kívül még két nagy projektet tervezek, amiből az egyik az SE-Portál teljes felújítása, a másik egyelőre legyen titok. 🙂

Viszont, lévén, hogy valamiből meg kell élnem, és az SE-Portálból a bevétel az szinte semmi, így – amellett, hogy más projekteken is fogok dolgozni – várható egy kisebb átalakítás a főoldalon a hetekben, valószínűleg lesz adományozás gomb is, amivel, aki szeretné támogathatja az oldal fejlesztéseit, honorálhatja azt, amit eddig tettünk, ha úgy gondolja. Mi soha e hosszú idő alatt egyetlen fillért sem kértünk, most sem tesszük, de aki úgy gondolja, hogy megér pár forintot az, hogy az életemet teszem fel az oldalra, az támogathat. Ezentúl sajnos több helyre is kikerülhetnek majd hirdetések, amik szintén – ha csak csekély mértékben is – támogatják a boldogulásomat.

Az eddig álló fejlesztéseket tehát turbó fokozatra kapcsoljuk! Ehhez kérem a támogatásotokat, minden ötletet, észrevételt véleményt szívesen fogadok, akár itt, akár ebben a fórumtémában. Köszönöm a bizalmat és az eddigi rengeteg támogatást is, amit kaptunk tőletek!

Related Posts