Megjelent az első Sony Ericsson a Red Bull MOBILE kínálatában

by jelcstamas

sony_ericsson_xperia_active_rbm

A Sony Ericsson bemutatja az Xperia active készüléket – az aktív életmódot folytató felhasználók számára ideális okostelefont, amely novembertől a Red Bull MOBILE (www.redbullmobile.hu) kínálatában is elérhető.

  • A por-, víz- és karcálló Xperia active dacol a környezet kihívásaival
  • Az Xperia active egyesíti a Sony csúcstechnológiáját és az okostelefonok számára kifejlesztett legújabb Android operációs rendszert, valamint több gyárilag telepített sport-alkalmazással támogatja az aktív életet élő felhasználókat 

Imádja meglovagolni a hullámokat vagy sáros hegyoldalakon száguldani lefelé kerékpárral, ám eddig még nem talált olyan okostelefont, amely lépést tudna tartani Önnel? Vigye le a partra az új Xperia active készüléket, és látni fogja, hogy mindent kibír. Tartós, ásványi üvegből készült, vizes kézzel is használható képernyőjének köszönhetően többé nem fordulhat elő, hogy lemarad egy hívásról, mivel éppen akkor mászott ki a vízből.

Ha ez még nem lenne elég, az Xperia active emellett személyi edzőként növelheti felhasználója teljesítményét. Barométerével, iránytűjével, GPS-ével és gyárilag telepített sport-appjaival – mint az iMapMyFitness vagy a MyFitnessPal – lehetővé teszi, hogy valós időben kövesse nyomon saját edzéseit és fejlődését. Miután összeállította az edzéseihez a tökéletes zeneválogatást, a Facebook inside Xperia segítségével azonnal megoszthatja, kedvencnek jelölheti vagy ajánlhatja a számokat.

A legfantasztikusabb hullámlovas trükkjeit HD minőségben rögzítheti az Xperia active készülékkel. És a Reality Display with Mobile BRAVIA Engine technológiának köszönhetően akkor nézheti meg a felvételt, vagy játszhatja le barátainak, amikor csak akarja, tökéletes színhűséggel és valamennyi éles részletével.

Sony Ericsson Xperia active – dióhéjban

  • Vízálló, porálló okostelefon* az aktív életstílust élőknek
  • Vizes kézzel is használható, karcálló multi-touch képernyő
  • A lehető legragyogóbb látványról a Reality Display Mobile BRAVIA Engine gondoskodik 
  • Android Market – több mint 250,000 alkalmazás az Ön szórakoztatásáért
  • HD videorögzítés, hogy valamennyi kalandját megörökíthesse 

A Red Bull MOBILE világába belépők az Xperia active készülékre előre telepített, exkluzív alkalmazásoknak– mint például Red Bull X-Fighters, Red Bull Flugtag, Red Bull Coach – köszönhetően egy ízig-vérig élménymobil tulajdonosaivá válnak. Sőt a Red Bull MOBILE portálon díjmentesen böngészhetnek a napi hírek, aktualitások, sporthírek és időjárás-előrejelzések, illetve látványos videók között, valamint interjúkat olvashatnak a Red Bull sportolóival és hírességeivel. A Red Bull Music Academy Radio zenetárával és érdekes beszélgetéseivel kínál még több szórakozást a felhasználók számára.  

A Sony Ericsson Xperia active RBM oldalát itt találjátok!

Related Posts