Sony Ericsson Xperia Studio

by jelcstamas

Xperia Studio

A Sony Ericsson bemutatja az Xperia Studio nevű online szórakoztató platformot, amelyen művészek és alkotó közösségek hozhatják létre és oszthatják meg leginnovatívabb tartalmaikat. A kezdeményezés tükrözi a Sony Ericsson elkötelezettségét, hogy felhasználóinak csúcsminőségű szórakoztató tartalmat kínálva arra inspirálja őket, hogy újfajta módokon fedezzék fel Xperia készülékeik képességeit.

A valóság újrateremtése:

A Sony Ericsson Xperia Studiója arra inspirálja a kreatív gondolkodókat, a művészek és értelmiségiek változatos és széles körét – a dániai művészkollektívától a New York-i asztrofizikusokig – hogy használják ki az Xperia készülékcsalád tagjait képességeik végső határáig, egészen addig, amíg „újrateremtik a valóságot”. A felületen elérhető tartalmat rendszeresen frissítik a résztvevők által készített videókkal..

A szórakoztatás, a technológia és a kommunikáció közti határvonalak elmosódnak:

A projekt első  fázisában a világ minden táján élő alkotók Xperia  készülékekkel szokatlan és izgalmas módon hoztak létre tartalmakat – lángot szóró vakut készítettek, megalkották a világegyetem emberi szemmel látható képét, lefényképezték a tökéletes hullámot, dalt készítettek Párizs utcazajából és megörökítették egy brooklyni BMX-csapat extrém trükkjeit. Minden egyes projektről videodokumentáció készült, mely az Xperia Studio felületén megtekinthető.

Együttműködők a világ minden tájáról:

A kezdeményezés tükrözi a Sony Ericsson hagyományossá vált célját: a cég innovátorként folyamatosan törekszik a szórakoztatás, a technológia és a kommunikáció közti határvonalak feloldására.

Az Xperia™  Studio projekt első körében az együttműködők közé tartoznak:

  • az Illutron, egy interaktív művészeti stúdió kollektíva Koppenhágából 
  • Dr. Joshua Peek, Hubble-ösztöndíjas asztrofizikus a New York-i Columbia Egyetemről
  • Ed Sloane, szörfös és szörffotós az ausztráliai Victoria államból
  • Annabel Linquist – New York-i művész és zenész
  • Torey Kish – egy extrém sportrajongó Brooklynból

További részletekért kérjük, látogasson el a www.xperiastudio.com oldalra. Az   Xperia Studio tartalom a Sony Ericsson közösségi oldalain is elérhető a Facebookon és a Twitteren.

Related Posts