Újabb pletykaadag …

by jelcstamas

A Sony Ericsson nem lenne Sony Ericsson, ha nem akadna mindig érdekesebbnél érdekesebb pletyka vagy pletykák! 🙂 Az utóbbi időben ugyan hanyagolta a gyártót a “Story sztármagazin”, de most úgy tűnik, hogy pótolják az okosok.

Sony Ericsson

Sony Ericsson Nozomi:

A Sony Ericsson következő nagyágyúja lesz állítólag a Nozomi (kódnevén LT26i), ami már a kétmagos készülékek táborát fogja erősíteni, a maga 1,5GHz-es processzorával, amit megtámogatnak 1GB RAM-mal is. Ezen a készüléken (szintén állítólag) már a legújabb Android fog szolgálatot teljesíteni, azaz az Ice Cream Sandwich. Kijelzője a pletykák szerint szintén kiemelkedő lesz, ugyanis a jól értesültek szerint egy 720*1280 pixel felbontású, 4,3 hüvelyk méretű megjelenítő teljesít majd benne szolgálatot. A beépített memóriával sem lesz nagy probléma ugyanis 32GB beépített tárhely áll majd a felhasználók rendelkezésére, kamerából pedig egy 12 megapixeles Exmor R CMOS szenzorról beszélnek. Elvileg ez a készülék már microSIM foglalattal fog érkezni.

Annyi biztos, hogy érdekesen hangzik a dolog, de azért mielőtt sokan örülni kezdenek ajánlom, hogy várják meg a hivatalos bejelentést!

Android Ice Cream Sandwich

2011-es Xperia modellek és az Android Ice Cream Sandwich:

Az már hivatalosan megerősítést nyert, hogy minden 2011-es Sony Ericsson Xperia modell megkapja az Android 2.3.4 frissítést, azonban a legújabb hírek / pletykák szerint az Ice Cream Sandwich is érkezik majd minden idei Androidos modellre, mihelyst az elérhetővé válik.

Nem tudom, hogy ti miként gondoljátok, de én a második pletykának jobban örülnék! 😀

Related Posts