Sony Ericsson Extras LiveSound és LiveDock

by jelcstamas

A Sony Ericsson a szingapúri CommunicAsia 2011 kiállításon nem csak a txt-t, az Xperia active-t, és az Xperia ray-t mutatta be, hanem megérkeztek a legújabb Extras tartozékok, ami a LiveView vonalat viszi tovább, azaz bővült a Smart Extras sorozat, ami mostantól már 3 tagot számlál.

Sony Ericsson Extras LiveSound

A Sony Ericsson Extras LiveSound nem más, mint a legújabb stereo headset, ami a lehető legjobb audioélményt nyújtja, stílusos designnal és a kábelek gabalyodásmentes megoldásával kombinálva. A füles kábelén elhelyezett LiveKey távirányító azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók távolról is elérjék a készülék alkalmazásait. A távirányító egyetlen gombnyomással közvetlen hozzáférést biztosít a telefonon tárolt alkalmazásokhoz.

A LiveSound 2011 harmadik negyedévében fog megjelenni, azonban arról még nincs biztos információ, hogy nálunk elérhető lesz-e, bár valószínűleg igen, mert van hivatalos magyar oldala.

Sony Ericsson Extras LiveDock

A LiveDock lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Sony Ericsson okostelefonjukat szervesen integrálják otthonukba. Az okostelefont a dokkolóállomáshoz csatlakoztatva a felhasználók egyszerűen tudják futtatni az Android Market™ alkalmazásait, míg ezzel egyidőben a telefon akkumulátora tölt. A LiveDock is 2011 harmadik negyedévétől lesz elérhető! A LiveDock hivatalos magyar oldalát itt találjátok.

A LiveDock használatához szükséges a LiveWare app a készülékre, ami a legújabb Xperia készülékeken már előretelepítve megtalálható, a tavalyi modellekre pedig letölthető! Itt egyúttal megjegyezném, hogy a program pont a napokban frissült, ami következtében már kezeli a LiveView-t is, ami az Xperia X8i-n ad egy kis pluszt is, de erről majd a mikro kijelző tesztjében írok bővebben!

A LiveDock csak az Android 2.3 rendszerű készülékekkel kompatibilis, míg a LiveSound minden 3,5 mm-es Jack csatlakozóval szerelt Sony Ericsson készülékkel!

További információk az új Extras kiegészítőkről:

Related Posts