Jön az Xperia duo? – Frissítve újabb fotóval

by Chabee

Napvilágot látott egy fotó, melyen állítólag az Xperia duo nevű készülék szerepel. Ez lenne a Sony Ericsson első kétmagos processzorral felvértezett nagyágyúja? Meglehet, hiszen a duo (kettő) név és a pletykák is erre utalnak. Annyi biztos, hogy előbb-utóbb a Sony Ericssonnak is muszáj lesz lépnie valamit a kétmagos konkurensekkel szemben.

A rejtélyes nagyágyú sziluettje láthatóan nagyon hasonlít az aktuális csúcsmodell Xperia arc-ra, azonban mégis észrevehetők a különbségek: nagyobbnak tűnik az arc-nál, jobban lekerekítettek a sarkai, és a kijelző feletti rész is eltérő dizájnú. A kép hihetőnek tűnik, de persze nem kizárt, hogy esetleg hamis.

A duo nagy valószínűséggel nem csak processzorban, hanem kijelző méretében és felbontásban, valamint a kamera képességekben is felülmúlja majd az Xperia arc-ot. A várhatóan Android 2.4 Icecream Sandwich-et futtató nagyágyú kijelzője becslés alapján 4,5 hüvelykes, 540 x 960 vagy esetleg 720 x 1280 felbontású is lehet, míg a kamerának 12, vagy akár 16 megapixeles Exmor R CMOS szenzor is feltételezhető.

Szerk.: Íme az újabb kép:

Várjuk a fejleményeket!

Forrás: Xperia Blog

Related Posts