Tesztvideó pályázat a Sony Ericsson-tól

by Chabee

A Sony Ericsson ma a Facebookon leleplezett két vadonatúj készüléket, és hirdetett egy azokhoz kötődő pályázatot:

„Szeretnéd elsőként kipróbálni két új telefonunk egyikét? Győzz meg minket a Sony Ericsson globál oldalán, miért Te érdemled meg legjobban az esélyt, hogy bekerülj a 12 szerencsés kiválasztott közé, akinek lehetősége nyílik egy 45 másodperces szórakoztató tesztvideó elkészítésére. A fődíj egy 10 telefonból álló csomag a nyertes családjának és a barátainak.”

A készülékek neveit nem adták meg, a mi feladatunk lesz kitalálni. Három verzió közül lehet választani (szerintem a txt pro – Mix páros a nyerő).

És ugyebár írnunk kell néhány sort, hogy meggyőzzük a Sony Ericsson-t arról, hogy mi vagyunk a legalkalmasabbak egy tesztvideó elkészítésére. Fontos, hogy Május 26-ig van a határidő!

A zsűri Május 31-ig választja ki azt a 12 szerencsést, akik kapnak egy-egy új telefont, hogy tesztvideót készítsenek róla. A videókat Június 5-ig be kell küldeni, és a négy legjobb videó Június 7-én a Sony Ericsson globális Facebook oldalán köt ki, ahol a Like-ok száma dönt a nyertesről. A nyeremény pedig nem semmi: 10 új Sony Ericsson készülék!

A pályázatot itt találjátok!

Related Posts