Kiszivárgott a Sony Ericsson ST18i és CK15i

by Chabee

A tegnapelőtti Cyber-shot nagyágyú után újabb két Sony Ericsson prototípus szivárgott ki, ezúttal ismét a szokásos kínai it168 fórumról.

Nézzük először az ST18i kódnevű okostelefont, ami a feltételezések szerint az Xperia X8 utódja lesz, de az Xperia arc olcsóbb változatának vagy az Xperia minik nagyobb testvérének is nevezhetjük. Külső szempontjából egyértelműen követi az új mini páros dizájn filozófiáját, a funkciógombok közül itt is csak a középső a nyomógomb, a szélső gombok érintésérzékeny kialakításúak. A hátlap az Xperia arc-éra hasonlít nagyon, viszont élénk rózsaszínes árnyalatú, ami visszaköszön a home gomb peremén is.

Amit eddig tudni vélnek az ST18i specifikációjáról, az az Android 2.3 operációs rendszer, a 3,3 hüvelykes, 480 x 854 felbontású érintőképernyő, és az 5 megapixeles, HD videózásra alkalmas kamera, de tulajdonképpen Xperia mini – mini pro szintű tudásra lehet számítani, nagyobb felbontású kijelzővel.

A másik kiszivárgott újdonság pedig a lenti kémfotón az Xperia pro és az Xperia mini páros mellett elhelyezkedő, CK15i kódnévre hallgató készülék, amelyről azt rebesgetik, hogy A200 platform fog futni rajta, emellett 240 x 400 pixeles érintőképernyőt, és kicsúsztatható billentyűzetet fog kapni. A végleges neve állítólag txt pro lehet.

A bejelentés időpontja egyik készülék esetében sem ismert, várjuk a további fejleményeket!

Forrás 1, Forrás 2

Related Posts