Az Xperia Play és a Digital Chocolate

by jelcstamas

Xperia Play 01

Sokaknak ismerős lehet a Digital Chocolate neve, de ha nem akkor szerintem elég, ha annyit írok, hogy: Facebook; Millionaire City; Vegas City, hogy csak az ismertebb flash játékokat említsem. Természetesen a “csokis” cég nem csak Facebook játékokkal foglalkozik, ugyanis készítenek játékokat az Apple iOS rendszerére és mobiltelefonokra (java) is.

A Sony Ericsson és a Digital Chocolate korábban is jó viszonyt ápoltak, ennek fényében nem meglepő, hogy rengeteg készüléken előretelepítve megtalálható volt több “csokis” játék is.

A hónapban a Digital Chocolate bejelentette, hogy több játékkal is készül az Xperia Play megjelenésére. Ezek a játékok a Rollercoaster Revolution ™ 99 Tracks, a Tower Bloxx ™: My City és a Milliomos City ™. Az utóbbi sokaknak ismerős lehet, hiszen a legnépszerűbb Facebook játékok közé tartozik.

Ha pedig már szóba kerültek a Facebook játékok, akkor megemlítendő: Reméljük, hogy a Zynga is gondolkozik hasonlókon! 🙂 Az ő nevükhöz fűződik többek között a CityVille, a FarmVille és sorolhatnám még.

Forrás:

Related Posts