Sony Ericsson Halon MT15i

by jelcstamas

Újabb kiszivárgott Sony Ericsson utód a terítéken, konkrétan az MT15i típusszámú, Halon belsőnéven fejlesztett készülékről van szó, amit a legtöbben a Vivaz közvetlen utódjának tekintenek.

Halon 01 Halon 02

A Sony Ericsson Halon kijelzője 4 hüvelykes, 480*854 pixel felbontású és támogatja a multi-touch funkciókat. Technológiát tekintve a “Vivaz utód” egy SLCD megjelenítőt kapott, azonban az Arc-tól eltérően nem kapta meg a Bravia Mobile Engine-t.

Halon 03 Halon 05

Akkumlátor tekintetében egy 1500mAh kapacitásút kapott, ami az orosz teszt szerint 2 napos üzemidőre elegendő. Lokális kapcsolati pontok szempontjából van microUSB, Bluetooth. Természetesen ezen az újdonságon Android 2.3 fog szolgálatot teljesíteni, 512MB RAM társaságában.

Halon 06 Halon 07

Kamera szempontjából azonos lesz az Xperia Arc-al, ugyanis egy Exmor R Mobile CMOS 8 megapixeles modult kap, ami támogatja a touch fókuszt és az arcfelismerést is, valamint van egy LED villanó is. Az információk szerint a Halon-t a jövőhónapban megrendezett MWC-n mutatja be a Sony Ericsson és már áprilisban megkezdik a forgalmazását 320-350 Eurós áron.

Halon 04

Természetesen a fenti híreket egyelőre kezeljük pletyka szintjén.

A Mobile-Review tesztjében további képeket is találhattok a készülékről.

Korábbi Halon bejegyzések:

Related Posts