Xperia Arc: Rengeteg hands on anyag!

by jelcstamas

A Sony Ericsson valószínűleg elérte a célját azzal, hogy a CES 2011 alkalmával leleplezte az Xperia Arc-ot, ugyanis szinte minden telekommunikációval foglalkozó oldalon napról napra egyre több anyag foglalkozik az újdonsággal. Az Xperia Arc legnagyobb húzóneveivel pedig még nem is foglalkoztak, gondolok itt a Sony Bravia Mobile Engine-re és a Sony Exmor R Mobile CMOS érzékelőre. Annyi biztos, hogy a gyártó ezzel a készülékkel rengeteg ember figyelmét lekötötte. Most pedig nézzük 3 nemzetközileg is elismert oldal hands on anyagát az Xperia Arc-ról.

Android & Me:

Sony Ericsson Xperia Arc Android & Me

Az Android & Me szerkesztője leginkább annak örült, hogy a CES 2011-en a Sony Ericsson Xperia Arc az egyetlen készülék, amin kipróbálhatták az Android 2.3-at. Leírásuk szerint az UX kezelőfelület rendelkezik jó pár újítással, sajnos azonban ezeket nem részletezték.

A második videón a HDMI előnyeit tekinthetjük meg, a legjobb a dologban, hogy abszolút mindent megtekinthetünk a TV-n, így a kezdőképernyőt is, böngészhetünk is, videókat is nézhetünk, tehát tényleg teljesen rendben van a dolog.

A harmadik videóban az Angry Birds-öt láthatjuk TV-n játszani, én azért a Need for Speed Shift-tel valahogy jobban eltudnám képzelni a dolgot. Mosolygó arc

Az Android & Me teljes írását itt találjátok, ahol van még jó pár előkép is.

Phone Dog:

A Phone Dog egy elég részletes, közel 9 perces videóval jelentkezett, szintén a CES-ről. A videóban a külsőségeken kívül láthatjuk a kezdőképernyőt, a menüt, a galériát, a kamerát, és még tényleg sok mindent. Akit valamennyire is érdekel az Xperia Arc, annak ez a videó kötelező! A Phone Dog írását itt találjátok.

SE-First:

Az SE-First már a bejelentést követő percekben jelentkezett a maga videójával, amiben leginkább a külsőségekre tértek ki, azonban most megérkezett egy lényegesen részletesebb videó is. A videóhoz kapcsolódó írást itt találjátok.

Kapcsolódó cikk: Az Xperia Arc a GSMArena-nál

Related Posts