PlayStation Phone áprilistól?

by jelcstamas

z-systemKorábban felröppentek olyan hírek, pletykák, hogy a Sony Ericsson PlayStation telefon, azaz Zeus (Z1) már márciusban a boltok polcaira kerülhet. A Pocket-lint a Sony Ericsson közeli forrására hivatkozva hozta ma nyilvánosságra, hogy a PlayStation Phone nem debütál a CES 2011 alkalmával januárban, hanem csak a februári MWC 2011 során leplezik le az újdonságot. További adalék, szintén Sony Ericsson közeli forrásból, hogy a piaci bevezetés áprilisig várat magára, de akkor is csak Angliában indítják meg az értékesítést.

Ez azonban nem minden a PlayStation telefonnal kapcsolatban: nem tekinthető biztosnak a Z1 típusjelzés sem, ugyanis az Európai Unióban a Sony Ericsson levédette az Xperia Play nevet! Az Xperia X10 Blog egy kicsit mélyebbre ásott, és az is kiderült, hogy több Xperia Play domain is lefoglalásra került (.com; .org; .net).

Komolyan nem tudom már mi lesz ezzel a PlayStation telefonnal, ugyanis mihelyst jön egy infó, egy másik meghazudtolásra kerül! Egyre jobban érdekel, hogy mi lesz a 2011-es MWC-n, reméljük, hogy egy hatalmas Sony Ericsson bejelentés! Kacsintó arc

12-21-10xperiaplay

Related Posts