Android; iOS 4 – Jön a PlayStation App

by jelcstamas

PS AppÚjra PlayStation, újra Android, meg egy kis iOS 4 de ezúttal nem a már sokszor emlegetett PS telefonról lesz szó, hanem egy hivatalos PlayStation alkalmazásról, ami megjelenik mind a Google, mind az Apple rendszerére.

Az új alkalmazás a PlayStation 2, PlayStation 3 és a PlayStation Portable (PSP) tulajdonosok hivatalos hírforrása lehet, természetesen csak akkor, ha rendelkeznek Android vagy iOS rendszerű telefonnal vagy médialejátszóval. Mindezen felül bejelentkezhetünk a segítségével a PSN rendszerbe is. Kezdetben csak bizonyos európai országokban lesz letölthető a PlayStation App, többek között Angliában, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban és Hollandiában.

Az alkalmazás iOS 4 rendszerű iPhone vagy iPod Touch, illetve Android 1.6; 2.1; 2.2 és 2.3 rendszerű készülékekre lesz elérhető. A Sony már dolgozik a következő verzión, ami már több nyelven, több országban lesz elérhető, és jönnek további funkciók is, de konkrétumét még nem tudni. Az alkalmazás ingyen lesz elérhető a jövő év elejétől!

PS App X10

PS App iPhone

Forrás: PlayStation Blog

Related Posts