Anzu (X12) újra és újra

by jelcstamas

pic01

Az oroszok mindig élen járnak a Sony Ericsson újdonságokkal kapcsolatban, és ez most sincs másképpen, ugyanis a Mobile-review szerzett egy példányt a Xperia X12-ből (Anzu). Az írásuk felevet újabb kérdőjeleket az újdonsággal kapcsolatban, de erről egy kicsit később. Ezek után én már kezdek bízni a dolgokban, hogy nem csak pletykáról van szó, ugyanis egyre több kép kerül napvilágra. Nézzük, mit derítettek ki az oroszok.

A Mobile-review értesülései szerint az X12 még Android 2.2 OS-el kerül a polcokra, amit majd a nyár végén lehet 2.3-ra frissíteni, ezzel a Sony Ericsson még mindig a többi gyártó mögött kullog az Android verziók tekintetében, de már látni a fényt az alagút végén. Mosolygó arc

scr10

Az Anzu-n még az Android 2.1 teljesít szolgálatot, mivel a 2.2 portolása még folyamatban van. Már csak abban kell reménykedni, hogy végül nem ezzel az OS-el kerül forgalomba.

pic13

Továbbá érdekes az is, hogy a hírek szerint nem 1 GHz-es processzor kerül az újdonságba, hanem egy 800 MHz-es egység. Hogy ez miért jó, arról fogalmam sincs.

scr01 scr02 scr03

Mivel egy prototípusról van szó, mentes minden Sony Ericsson egyediségtől, tehát nincs egyedi UI, nincs Timescape és nincs Mediascape. A prototípus nem képes még a korábban emlegetett Full HD (1080p) videofelvételre, de a 720p felvétel már működik, sajnálatos, hogy minta videó még nincs.

pic10 pic11

A kamera elvileg 12 megapixeles, de még nem működik megfelelően, a képek felbontása maximum 3 megapixel lehet, és az elkészült művek torzak is.

pic02 pic03

pic04 pic05

pic06 pic07

Én azt tanácsolom, hogy egyelőre ne vegyük készpénznek ezeket az adatokat sem, biztosat csak a hivatalos bejelentéskor fogunk tudni. További részleteket a Mobile-review oldalán olvashattok!

Related Posts